back to top
streda, 24 apríla, 2024

Kristína Tormová o nosení rúšok: “Keď nejde o nás, máme viete kde…ak o nás ide, spozornieme.”

Nosenie rúšok sa stalo súčasťou našich životov no mnohým ľuďom sa toto nariadenie nepozdáva. Ich nosenie tak ignorujú (aj keď si koledujú o mastnú pokutu) a ľudí, ktorí ich poctivo nosia považujú za bláznov a ovce čo nasledujú stádo. K téme nosenia/nenosenia rúšok sa vyjadrila aj Kristína Tormová, ktorá je jednoznačne za nosenie rúšok. So svojimi fanúšikmi sa podelila aj o úsmevno-smutný príbeh z taxíka.

 

Asi je “superovca”

V úvode svojho príspevku ozrejmila, že podľa prieskumu agentúry Focus pre TV Markíza je 62,5% ľudí ochotných nosiť rúško a 35,4% opýtaných nie je ochotných rúško nosiť. “Veľa ľudí si myslí, že nosením rúšok robia zo seba šašov, že oni nebudú rúškom šíriť paniku a nebudú sa strápňovať a robiť zo seba ovce a nebudú počúvať nariadenia, lebo just.

Nuž dobre,” píše o rozdielnych názoroch ľudí. Ona však rúško nenosí len pre seba ale aj pre iných a jednoznačne to nepovažuje za šírenie paniky. Sama sa tak aj žartovne počastovala novodobou nadávkou “superovca”. 

https://www.instagram.com/p/CFKmua2geyh/?igshid=pqxbfqz4ajh5&fbclid=IwAR144umldW928fjmANp0UatnhGUp7I0XcL3q0Pao5aAdBNLRIBWNfghx6-w

 

Predaj rúšok jej na živobytie nezarobí

Svoj názor podložila aj faktom, že lekári pri rutinných vyšetreniach či operáciách nosia rúška či rukavice už odjakživa. Určite by sa nikomu nepáčilo ak by vykonávali operácie bez nich no počas pandémie sú údajne zbytočne. “Vyšlo množstvo relevantných štúdií, že rúška naozaj pomáhajú, nie je čo spochybňovať vzdelaním Vysokej školy života,” argumentuje Tormová. Okrem iného od mnohých ľudí slýcha, že nosenie rúšok podporuje len kvôli tomu, že ich sama vyrába aj predáva a takto na “tejto panike” zarába. “Áno, my sme vymysleli aj Covid a rúška máme naskladnené už rok. Verte mi, rúška nám na živobytie isto nezarobia,” odkázala konšpirátorom.

https://www.instagram.com/p/CDrRfqWg9CS/

 

Príbeh z taxíka

Neohľaduplnosť ľudí dokonca zažila na vlastnej koži, keď musela prepraviť taxíkom. Taxikár nemal rúškom prekrytý nos a ústa ale namiesto toho ho mal stiahnuté pod bradou. Keď ho na to Tormová upozornila stroho jej odpovedal: “Ja sa toho nebojím,” a rúško si nenasadil.

Ona však zakontrovala, že ona sa obáva, keďže mu povedala o tom ako sa bozkávala s kolegom, ktorý mal neskôr pozitívny test na koronavírus. Potom nastalo ticho no taxikár si rúško podľa Tormovej nasadila až po troch minútach. “Tak to asi je. Keď nejde o nás, máme viete kde…ak o nás ide, spozornieme. Navrhujem preto spozornieť skôr, ako pôjde o nás…našich ľúbených,” konštatuje Kristína Tormová.

Na záver skonštatovala, že ak niekto považuje nosenie rúšok za obmedzovanie slobody “ten pocit neslobody je niekde úplne inde..ako v dodržiavaní tak jednoduchého nariadenia, ktoré môže mnohým pomôcť”. Odkazuje tak ľuďom, že ak sa dokážu slobodne nadýchnuť bez rúška tak sa im aj pod tým rúškom bude dobre dýchať.

 

https://www.instagram.com/p/CDegEcWAxqj/

zdroj:kristina.tormova

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Newsletter

Prečítaj si

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Istá žena videla svojho manžela plakať na dvore. Myslela si to najhoršie, vybehla von a videla, čo susedia urobili jej postihnutému manželovi.

Brittany Lynn Garrettová na vlastnej koži pozná, aké je to mať manžela v ozbrojených silách. Christopher bol vždy oddaný svojej krajine, ale práve vojna...

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne a otvorene prehovorila o svojom rozhodnutí nemať deti vo videu na TikToku. Žiaľ, musela zverejniť aktualizáciu,...

Manželstvo Richarda Gerea s o 33-ročnou mladšou manželkou, ktorá kedysi spávala na ulici, má „silnú karmickú energiu“

Po tom, čo Richardovi Gerovi stroskotali prvé dve manželstvá, sa herec rozhodol, že sa už nebude zapájať do srdcových záležitostí a mať ďalšie deti,...
Verified by MonsterInsights