sobota, 27 júla, 2024

Kvôli rekordným číslam preberá Matovič vedenie: “Idem do boja s tým, že ma budú nenávidieť ďalšie davy bláznov.“

V posledných dňoch zaznamenáva Slovensko rekordné počty nakazených koronavírusom, ktoré rapídne stúpajú. K číslam sa vyjadril aj samotný premiér no jeho slová mnoho ľudí pobúrili.

Rovnako tomu bolo aj dnes, keď sa vyjadril k dnešnému novému číslu 552 pozitívnych prípadov za včerajšok. Vo svojom statuse si nedával servítku pred ústa a ľudí, ktorí nedodržujú opatrenia nazval bláznami. Pod jeho statusom sa tak rýchlo strhla búrlivá diskusia.

Choromyseľné bláboly konšpiračných bláznov

Ešte včera tak prizvukoval, že bude potrebne “zatiahnuť ručnú brzdu”. No podľa “konšpiračných bláznov” tak iba Matovič šíri výmysli a straší Slovákov.

“Dnes sme sa kvôli ich choromyselným blábolom o chrípôčke a nedostatku kyslíka v mozgu z rúška posunuli na ďalší rekord 552 a budú ďalšie,” ostro reaguje na ľudí, ktorí nedodržujú opatrenia. Odmieta už počúvať názory takýchto ľudí, ktorým záleží iba samým na sebe a chce ochrániť ľudí, ktorí sa pred týmito “bláznami” nevedia sami chrániť.

 

Sme v tom spoločne

“Situácia je mimoriadne mimoriadne vážna a preto po 3 mesiacoch preberám vedenie boja voči Covid-19 do vlastných rúk s rovnakým cieľom ako počas prvej vlny – vyhrať ho s čo najmenším dopadom na zdravie a životy nevinných ľudí,” sľubuje Matovič.

No zároveň aj pripomína, že výsledky nových pravdepodobne aj prísnejších opatrení budú zjavné až s istým časovým odstupom. Sám tvrdí, že krivka nakazenosti je veľmi strmá a tak sa musíme spoločne usilovať o zmenu tohto faktu.

Ľuďom sa to nepáči

Celý jeho status vyznel dosť agresívne a je zjavné, že Matovičovi už došla trpezlivosť s ľuďmi, ktorí odmietajú dodržiavať opatrenia.

Idem do boja s tým, že ma budú nenávidieť ďalšie davy bláznov. Avšak nechať svoju krajinu napospas osudu a nepostaviť sa bláznom zoči-voči, by bolo nehodné premiéra nášho krásneho Slovenska,” dodal na záver. Pod jeho statusom sa okamžite strhla búrlivá diskusia, ktorá spočíva najmä z kritizácie samotného Matoviča.

Jeho status sa im zdal priostrý a Matovič je podľa nich súci na psychiatriu. Mnoho ľudí tak kritizuje jeho vládu no nájdu sa aj takí, ktorí ho v jeho práci aj napriek nenávisti väčšinu podporujú.

 

Zdroj: facebook.com/igor.matovič.7

 

Zdroj: facebook.com/igor.matovič.7

 

Zdroj: facebook.com/igor.matovič.7

 

Zdroj: facebook.com/igor.matovič.7

 

Zdroj: facebook.com/igor.matovič.7

 

Zdroj: facebook.com/igor.matovič.7

 

https://www.facebook.com/igor.matovic.7/posts/10220496804262593

 

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights