Ľudia vytvorili ľudskú reťaz, aby zachránili topiaci sa manželský pár

14.7.2019 – Neuveriteľné zábery z Floridy ukazujú odvážnych záchranárov a dovolenkárov, ktorí počas búrky vyťahovali pár uviaznutý v rozbúrenom mori.

V snahe dostať sa k nim a priviesť ich na breh sa rozhodli vytvoriť ľudskú reťaz, vďaka čomu sa aspoň jednému človeku podarilo priplávať k uviaznutému páru.

Záchranná akcia bola nebezpečná, pretože policajný dôstojník bol údajne takmer zabitý pri pokuse pomôcť páru. Záchrana sa nakoniec podarila: pár a ich hrdinskí záchranári sa bezpečne vrátili späť na pobrežie.

Pozoruhodné zábery natočil aj dovolenkár Brian Daniels, ktorý neskôr povedal, že „šerif takmer zomrel, keď pomáhal topiacim sa ľuďom, nakoniec aj jeho museli vyťahovať z vody“. Našťastie, aj napriek tomu, že „prehltol väčšie množstvo morskej vody“, sa mu nakoniec nič vážnejšie nestalo.

Všetko sa stalo okolo 11:00, keď boli zodvihnuté dvojité červené vlajky, ktoré varovali návštevníkov pláže, aby nešli do mora. Ľudia však varovanie ignorovali a riskovali tak nielen svoje životy, ale aj životy iných ľudí.

V ten istý deň sa v oblasti Panama City Beach uskutočnilo celkovo 40 záchranných akcií. Bohužiaľ, jeden človek zomrel.

Neriskujte plavbu mori v čase búrky! Takíto ľudia nemusia byť vždy nablízku!

zdroj: uniland.co

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Ľudia vytvorili ľudskú reťaz, aby zachránili topiaci sa manželský pár”