Žena našla raneného psa a niesla ho 6 hodín na chrbte, len aby ho zachránila

V návale adrenalínu robí mnoho ľudí také veci, ktoré by v bežnom živote nikdy neurobili.

Pravdepodobne ste už počuli príbeh o žene, ktorá zdvihla kamión, aby zachránil muža, ktorý pod ním ležal. Alebo príbeh muža, ktorý bežal do horiaceho domu, aby zachránil tri deti.

Hrdinkou tohto príbehu sa stala slobodná mama, ktorá na sebe 6 hodín niesla 24-kilogramového psa, len aby ju zachránila. Stalo sa to vtedy, keď jedného dňa vyliezla na vrchol hory s výškou 3000 metrov spolu so svojím 76-ročným otcom.

weloveanimals

Tam si všimla psa, ktorý spadol zo skaly a zlomil si labku. Tia a jej otec už prešli viac ako polovicu cesty, no  žena sa rozhodla, že ho tam nenechá umrieť. Úbohý pes sa kvôli zraneniam nevedel dobre hýbať a Tia si uvedomila, že nikdy nebude schopný zísť z hory bez cudzej pomoci.

Z tohto dôvodu sa rozhodla psa vziať a niesť ho na pleciach. Niesla ho takto neuveriteľných 6 hodín. Žena povedala, že bol v zlom stave a vyjadrila názor, že pes tam mohol byť niekoľko dní alebo aj týždeň.

weloveanimals

Tia povedala, že to bola jedna z najťažších vecí, ktoré musela urobiť. Prešla takmer 10 kilometrov, čo jej trvalo šesť hodín. Dvakrát sa stratila a zmokli počas hustého dažďa. Stálo to však za to a nakoniec sa jej podarilo zachránil život štvornohého kamaráta.

weloveanimals

Pes sa dostal do opatery veterinára hneď, ako ho Tia mohla priniesť z hory. Boomer (tak ho nazvala) sa už zotavuje a určite je rád, že sa na tej hore stretol práve s Tiou.

weloveanimals

Čo by ste robili, keby ste v podobnom teréne narazili na zraneného psa?

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Žena našla raneného psa a niesla ho 6 hodín na chrbte, len aby ho zachránila”