10 fotografií, ktoré dokazujú, že anjeli nás naozaj sledujú a sú blízko

Nie všetci dokážeme vidieť na oblohe znamenia vyššej sily, no v prípade, že sa to stane, každý je pripravený zdieľať to aj s ostatnými. Ak prežívate ťažké životné chvíle a žiadate o pomoc vášho anjela strážneho, týchto 10 fotografií upokojí vaše srdce a presvedčia vás, že všetko bude v poriadku. Svetelné bytosti sú všade okolo nás, no niekedy sa len musíme pozrieť tým správnym smerom.

10 fotografií, ktoré si musíte pozrieť

„Lebo svojim anjelom dá príkaz o tebe, aby ťa strážili na všetkých tvojich cestách.“ (Žalm 91:11).

Tieto fascinujúce oblaky, pripomínajúce anjela s rozprestretými krídlami, boli zaznamenané nad Grand Palace v thajskom Bangkoku.

To, akým spôsobom dopadajú lúče svetla na zem, doslova vyráža dych.

„Boh v oblakoch“

V lete tohto roku sa žene z amerického štátu Alabama podarilo nakrútiť zábery „s niekým, kto sa prechádza v oblakoch.“ Mnohí nemohli uveriť svojim očiam, pozerali sa na postavu, ktorá sa pohybovala zľava doprava, zatiaľ čo mraky sa vôbec nehýbali. Niektorí ľudia tvrdili, že išlo o postavu svätca alebo samotného Ježiša.

„S určitosťou môžem povedať, že som na videu videl dve postavy. To mi dáva nádej, že jedného dňa budem povolaný a budem veriť. Ďakujem za uverejnenie tohto príspevku,“ komentoval istý muž.

„Boh s nami komunikuje rôznymi spôsobmi.“

Muž z Teexasu spolu s jeho ženou prechádzali diaľnicou, keď si všimli tieto úžasné oblaky v tvare anjela. Muž sa rozhodol, že oblak uverejni aj na svojom profile, kde napísal: „Všetko bude v poriadku.“

Povedal, že on a jeho žena zápasili s istými ťažkosťami a oblak anjelov ho uistil, že „Boh s nami dokáže komunikovať rôznymi spôsobmi. Som za to vďačný,“ dodal.

„Božia ruka.“

Počas toho, ako sa obyvatelia Arizony tešili na pozorovanie východu slnka v roku 2017, na oblohe sa zjavil tento krásny tieň. Niekomu sa podarilo zachytiť video a tvrdia, že je to zázral a znamenie od Boha.

„Tí z nás, ktorí veria, nepotrebujú dôkazy, no v týchto bláznivých dňoch je pekné vidieť, že On nám neustále preukazuje svoju lásku,“ napísal jeden z komentujúcich.

„Znamenie od Boha na fotografií.“

V Tonge, malej krajine na polynézskom súostroví, miestny obyvateľ vyfotografoval oblak, ktorý zahliadol na oblohe. Nemohol od neho odvrátiť zrak. Slnko postupne vychádzalo nahor a vyzeralo to tak, akoby postava na oblohe začala doslova žiariť.

„Bolo to nečakané a som si istý, že sa jednalo o zázrak. Ďakujem ti Pane, za všetko, čo si dal mne aj mojej rodine,“ napísal k fotke.

„Anjel.“

Muž z Južnej Karolíny vysielal živé video o oblaku, ktorý zahliadol počas svojej jazdy v aute. „Nikto mi neuverí, ak to nenatočím naživo. Chcem, aby ste sa pozreli na tento oblak na nebi.“

Ľudia, ktorí videli záznam videa ostali ohromení. „Boh dáva o sebe vedieť záhadnými spôsobmi,“ napísali. Niekto ďalší video okomentoval: „Verím, že je to Boží Anjel.“

„Archanjel Gabriel.“
Fiona Finnz americkej Floridy uverejnila na internete toto vyobrazenie nášho Pána. „Pozrite sa úplne napravo a uvidíte oblak, ktorý predstavuje anjela s trubkou v ruke. Možno to je anjel Gabriel, ktorý trúbi na návrat Pána na Zem,“ napísala žena. „Túto fotografiu vidím ako dôkaz toho, že Boh sa prihovára každému jednému z nás. Dôležité ale je, kto z nás je pripravený počúvať?“  Vidíte tp na fotografií aj vy?

Anjel pre náčelníka hasičského zboru

Hoci je ťažké vidieť každý detail tohto rozmazaného obrazu, je možné si všimnúť telo, krídla a ruku, ktorá niečo drží. Táto žiariaca silueta bola zachytená kamerovým senzorom pohybu náčelníka hasičského zboru, z amerického štátu Michigan.

Glenn Thorman a jeho manželka sú presvedčení, že sa im podarilo zachytiť anjela. Čo si o tom myslíte vy?

„Hľa, ja pošlem pred tebou svojho anjela, aby ťa ochraňoval na ceste a doviedol ťa na miesto, ktoré som ti pripravil.“ (Exodus 23:20)

V roku 2012 sa muž menom John Richardson rozhodol na YouTube uverejniť úžasné video o tom, čo považoval za oblaky vo forme anjelov na nebi.

Mraky v tvare anjela možno vidieť priamo pod svietiacim slnkom.

„Strážny anjel.“

Kerry Lyles a jej sedemročný syn Ausher, ktorý má Downov syndróm a nedokáže hovoriť, leteli na lietadle, kde sa mu počas letu podarilo z okna vyfotografovať takúto fotografiu (vľavo)

Matka novinárom povedala, že podľa nej jej syn fotografoval svojho strážneho anjela.

Videli ste už niekedy aj vy niečo podobné v oblakoch?

zdroj: Shared.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “10 fotografií, ktoré dokazujú, že anjeli nás naozaj sledujú a sú blízko”