sobota, 27 júla, 2024

Advokát Mariána Kotlebu má COVID-19. Líder ĽSNS je v karanténe “ Normálne si prajem, aby mi ten test vyšiel pozitívny“

Vývoj pandemickej situácie na Slovensku je viac než kritický. Čísla nakazených z posledných dní dokazujú prítomnosť druhej vlny pandémie COVID-19 na našom území.

Koronavírusom sa doteraz nakazilo 28 268 ľudí, pričom v aktuálnych dňoch je hospitalizovaných 520 z nich. S koronavírusom aktuálne bojuje aj advokát Mariána kotlebu, JUDr. Rosina. O tejto informácií informoval Marián Kotleba na svojej oficiálnej facebookovej stránke.

O vzniknutej situácií sa však nevyjadril so smútkom, ale so slovami:

,,Ak totiž výjde pozitívny test aj mne, tak podľa súčasných opatrení by do karantény a následne na test mal ísť úplne celý parlament!“ Kotleba dodal, že si praje, aby jeho test vyšiel pozitívne, pretože potom by mohli Slováci zistiť, či pravidlá platia rovnako aj pre poslancov.

Prečítajte si celý príspevok lídra ĽSNS, Mariána Kotlebu:

,,Žiaľ, JA SOM V KARANTÉNE, pretože ma dnes dopoludnia môj advokát JUDr. Rosina informoval o tom, že ma pozitívny korona test. Bola to pre mňa velmi smutná správa, pretože to znamenalo, že na protest ísť nemôžem, a dokonca sa musím sam na test prihlásiť.
Ale ako sa vraví, všetko zlé je na niečo dobré.
Odvtedy, ako som bol v pondelok na politickom súde v prítomnosti aj
JUDr. Rosinu, tak som sa plné dva dni – v utorok aj v stredu – zúčastňoval rokovania Národnej rady, a preto som o tejto situácii s pozitívnym testom JUDr. Rosinu sms-kou informoval aj predsedu NR SR Borisa Kollára.
Ak totiž vyjde pozitívny test aj mne, tak podľa súčasných opatrení by do karantény a následne na test mal ísť úplne celý parlament!
A bez ohľadu na môj test, už od dnes by mal byť v karanténe celý Špecializovaný trestný súd, aj redakcie médií, ktoré sa tej súdnej frašky zúčastnili. A najmä Úrad špeciálnej prokuratúry, pretože s prokurátorom Honzom mal JUDr. Rosina počas jednej dlhej prestávky vášnivú debatu.
Normálne si prajem, aby mi ten test vyšiel pozitívny, aby potom mohlo celé Slovensko uvidieť, či pravidlá o karanténe a teste budú platiť pre všetkých rovnako, alebo či poslanci vládnej väčšiny, sudkyňa, prokurátor a novinári búdu mať zas nejakú výnimku.Vravím, všetko zlé je na niečo dobré!“

Zdroj: facebook/startitup

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights