Hit tohtoročných Vianoc. „Polovičný vianočný stromček“. Môžete ho oprieť o stenu a bude zaberať menej miesta

Každý rok, pravdepodobne túžite po obrovskom vianočnom stromčeku, ale nikdy sa vám nezmestil do domu, však? Ako sa ukázalo, existuje táto vec, ktorá sa nazýva polovičný vianočný stromček. Je to doslova vianočný stromček, ktorý je vertikálne rozrezaný na polovicu, aby sa ušetrilo miesto.

Ukázalo sa, že existujú aj „polovičné“ vianočné stromčeky, ktoré šetria miesto a nemusíte zdobiť jeho zadnú časť.

Image credits: Hammacher Schlemmer

Spoločnosť Hammacher Schlemmer, americká maloobchodná a katalógová spoločnosť, teraz ponúka vianočný stromček na vašu stenu. Jednoduchšie povedané, polovičný vianočný stromček, ktorý si môžete kúpiť vo svojom internetovom obchode.

Ako sa uvádza v popise, jedná sa o polkruhový vianočný stromček, ktorý je navrhnutý tak, aby sa opieral o stenu. Strom je špeciálne navrhnutý na použitie v menších obytných priestoroch, kde sa celý strom môže javiť ako nepraktický.

Polovičný vianočný stromček sa opiera o stenu, na ktorú je umiestnený.

Image credits: Hammacher Schlemmer

Okrem veľkosti to rieši aj ďalší problém, ktorý majú niektorí z nás lenivých dekoratérov a to je zdobenie zadnej strany. Ak na strome nie je zadná strana, nie je čo zdobiť. Prosté a jednoduché !

Keď už hovoríme o zdobení, umelý vianočný stromček z PVC má 822 konárov a špičiek. Je už väčšinou ozdobený, pretože na stromčeku je umiestnených viacero viacfarebných alebo bielych LED diód podľa toho, aký typ si vyberiete. LED diódy sú dimenzované na 25 000 hodín svietenia s celkovým počtom 350 svetiel.

Aby sme si veci ešte viac uľahčili, na stromčeku sa už nachádza 350 LED svetielok, ktoré majú vydržať svietiť                  25 000 hodín.

Image credits: Hammacher Schlemmer

Tento strom meria približne 1,9 metra, jeho šírka je niečo cez 1 meter a hĺbka 0,55 metra. Stromček váži okolo 13,6 kilogramu.  Zatiaľ čo strom je vyrobený tak, aby bol opretý o stenu, nikto vám v skutočnosti nebráni v zavesení stromu na stenu alebo umiestnenia na stenu hore nohami.

„Polovičný“ vianočný strom distribuuje americký maloobchodný predajca Hammacher Schlemmer.

Image credits: Ambius Nederland

Ľudia si môžu kúpiť vianočný stromček na webových stránkach spoločnosti Hammacher Schlemmer za 249,95 dolárov.

Existuje už viacero netradičných vianočných stromov, napríklad Target ponúka rohový vianočný stromček Home Heritage s výškou 2 metre. Tento strom nie je polovičný, ale štvrtinový a opiera sa o dve rohové steny.

Je možné ho kúpiť na webovej stránke spoločnosti Hammacher Schlemmer za 249,95 dolárov.

Image credits: my.happy.home.xx

Existuje aj iný druh polovičného stromu. Strom Argos Home s výškou 1,8 metra, kde sa v dolnej časti nachádza iba kmeň stromu bez konárov a v hornej časti je klasický vianočný stromček. Tento poskytuje viac priestoru na darčeky.

Pre niektorých sa suma 250 dolárov zdá privysoká a nezdá sa im to ako dobrý nápad. Mnohí si však myslia, že je to veľmi dômyselný nápad, najmä ak máte málo miesta.

Ukázalo sa, že Target má k dispozícii aj „štvrtinové“ alebo „rohové“ stromčeky.

Image credits: Target

Existuje aj ďalší druh „polovičného“ stromu od spoločnosti Argos.

Image credits: Argos

Čo si o tom myslíte ? Zvážili by ste, že tento rok použijete na Vianoce iba polovicu stromu ? Dajte nám vedieť v komentároch !

Zdroj: www.boredpanda.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Hit tohtoročných Vianoc. „Polovičný vianočný stromček“. Môžete ho oprieť o stenu a bude zaberať menej miesta”