Je absolvovanie testu na koronavírus až tak hrozné? Kristína Tormová opísala svoju skúsenosť!

Terajšie testovanie ľudí na koronavírusu spočíva vo výtere z nosohltanu a hltanu. Zo záberov v televízii táto procedúra nevyzerá ozaj vábivo a tak sa mnoho ľudí výterov obáva.

Nesmieme zabudnúť ani na konšpirátorov, ktorí si myslia, že výter je len zásterka ako koronavírusom ľudí nakaziť či dokonca občanov začipovať. Na svojom Instagrame zverejnila svoju skúsenosť s nepríjemným odberom aj Kristína Tormová, ktorá to opäť poňala so svojským humorom.

Nech si skúsia pôrod

Už hneď na začiatku tak vyvracia mýtus, že testy na koronavírus sú “peklo” ako to mnoho ľudí prezentuje. Sama Tormová by takým ľuďom dopriala zažiť pôrod alebo aspoň zapálený záder. “Je to úplne bežný výter a trvá to pár sekúnd a ani si to neuvedomíte a je koniec.

Náhodou je to celokom zaujímavý druh adrenalínu, najmä ak ste v aute s dvoma 7ročnými deťmi, ktoré sa vám rehocú a musíte sa tváriť hrdinsky. Jasné, príjemné to nie je. Keby bolo, tak si túto procedúru môžete priplatiť na autodrome na kolotočoch,” opísala svoj zážitok.

 

Áno, príjemné to nie je

Priznáva, že je to nepríjemná procedúra, ktorá môže trochu zabolieť, cítite to ešte pár hodín po odbere, môže Vás napnúť či vyhrknú slzy. “Je to rovnako nepríjemné, ako akékoľvek vyšetrenie, ktoré absolvujeme. Vyšetrenia absolvujeme nie z plezíru, ale kvôli nášmu zdraviu, že jo. Cytológia? Zubný kaz? Branie krvi? Haló! No a? Miliónkrát sme to prežili, tak sa netvárme, že toto nás zabije,” odkazuje všetkým šíriteľom paniky. V závere nezabudla vtipne zareagovať na reči konšpirátorov, keď tvrdila, že ju na odbere začipovali a cez 5G sieť si teraz sama robí wifinu.

 

Celý príspevok si môžete prečítať tu:

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Je absolvovanie testu na koronavírus až tak hrozné? Kristína Tormová opísala svoju skúsenosť!”