sobota, 27 júla, 2024

S ubúdajúcimi kilami rastie sebavedomie: Stano chudol podľa cieľov no trénerovi sa nepáčilo TOTO!

Stano Zeman, 34-ročný manažér mliekarne, vážil na začiatku premeny neuveriteľných 188 kíl. Napriek tomu, že nepociťoval žiadne zdravotné problémy, lekárka ho vyviedla z omylu a oznámila mu hneď niekoľko závažných diagnóz.

Ako sám prehlásil, že tučných ľudí nemá rád lebo vie, že takto sa iba zabíjajú. No na druhej strane nemal sám odvahu sa do šou prihlásiť a tak to za neho urobila jeho sestra. 

https://www.instagram.com/p/CFw9vNwMBka/

 

Vlk samotár

Tréner Maroš Molnár opäť pomohol ďalšiemu človeku schudnúť. Stana tak od začiatku podporoval no nepozdával sa mu jeho samotársky život.

Stano však tvrdil, že kamarátov má no od začiatku premeny sa s nimi už toľko nestretáva. Keď prišla na rad téma vzťahy, Stano sa priznal, že ženy si ho všímajú no on si ich nechce pripustiť k telu.

Keď sa mu s chudnutím darilo čím ďalej tým viac, keďže vždy schudol kilá nad rámec cieľa, pociťoval to, že by mal šancu aj na vážnejší vzťah. Sám však priznal, že popri práci a cvičení mu na to nezostáva až tak veľa času.

https://www.instagram.com/p/CFwSan0Ai08/

Zopár prešľapov

Neskôr, keď už Stano schudol značnú časť svojej váhy si Maroš začal všímať, že nevenuje cvičeniu tak ako by mal. Tréner Maroš ho tak konfrontuje s tým, že by mal viac makať a nie rozptyľovať a baliť ženy v posilňovni. Ďalšia kríza nastala počas Vianoc, keď sa Stano verejne priznal, že počas sviatkov trochu poľavil.

Maroš mu tak jeho vysoké ego skritizoval a prizvukoval, že tak ako “ľahko” schudol kilá dole, tak ľahko ich môže nabrať naspäť. Stano si tak vstúpil do svedomia a zmenil svoj prístup k celému procesu.

Neuveriteľná zmena

Keď nastal čas galavečera, na Stana okrem trénera nedočkavo čakala Stanova mama a sestra. Po príchode Stana im všetkým vybil dych a neverili vlastným očiam.

Po vážení sa zistilo, že sa schudol neuveriteľných 92 kíl! To mu otvorilo bránu k milovanému športu, lyžovaniu, z ktorého zručnosti si mohol oprášiť vďaka Marošovi ešte počas premeny. Okrem iného mu nové telo dodalo viac sebavedomia a nebráni sa vážnemu vzťahu. V závere časti tak poďakoval mame a sestre, keďže aj ony pri ňom počas celej premeny stáli a držali mu palce.

https://www.instagram.com/p/CFxi3QnJq_Y/

zdroj: extremnepremeny.markiza.sk.extremnepremeny.markiza.skextremnepremeny.markiza.sk 

 

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights