Toto vyznanie lásky bolo venované Dominike Kavaschovej. Jej priateľ ju vytvoril ešte v časoch, kedy spolu nechodili

Dojímavé vyznania lásky nikdy nevýjdu z módy. Rovnako ako sa stalo pred 17 rokmi, kedy David Kraus napísal pieseň pre jeho lásku Zuzku Norisovú, sa v týchto dňoch rozhodol uverejniť vyznanie lásky aj Daniel Fischer, spolužiak z vysokej školy a aktuálne aj priateľ slovenskej herečky – Dominike Kavaschovej. Dominika je mladá talentovaná slovenská herečka, známa najmä zo seriálu Oteckovia. Daniel patrí do hudobnej skupiny Orchester Jeana Valjeana a práve z jeho vlastnej tvorby pochádza nasledujúce brutálne vyznanie lásky.

Daniel, autor piesne, prezradil: ,,DONĎU som napísal, ešte počas štúdia na VŠMU pre moju vtedajšiu spolužiačku a kamarátku Dominiku Kavaschovú, nič netušiaci o nevyspytateľnosti osudu. Nikdy by mi nenapadlo, že po toľkých rokoch budeme nakoniec spolu.” Reakcia talentovanej herečky bola nasledovná: ,,Zložil veľa osudových piesní pre ženy, ktoré kedysi miloval a jednu pre kamarátku, z ktorej sa nakoniec jeho osudová žena skutočne stala.”

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Toto vyznanie lásky bolo venované Dominike Kavaschovej. Jej priateľ ju vytvoril ešte v časoch, kedy spolu nechodili”