sobota, 27 júla, 2024

Minister obrany sa o protestujúcich vyjadril ako o opiciach, bitkároch, extrémistoch a psychopatoch

Mnoho ľudí sa na včerajšie výročie Nežnej revolúcie rozhodlo vykročiť do ulíc a protestovať na niekoľkých protestoch v hlavnom meste. Okrem protestu politickej strany ĽSNS a Smeru-SD, protestovali aj extrémisti, ktorí sa stretli na hlavnej stanici. Počas celého priebehu protestov boli v uliciach Bratislavy stovky policajtov.

Už v utorok ráno, v Deň boja za slobodu a demokraciu, sa viacerí politici rozhodli prihovoriť občanom najmä prostredníctvom sociálnych sietí. Urobil tak aj Jaroslav Naď, aktuálny minister obrany, ktorý občanom v statuse odporúčal, aby sa protestu nezúčastnili. Podľa ministra boli protesty len snahou o poškodzovanie verejného majetku a snahou dostať k moci tých, ktorí roky rozkládali peniaze občanov Slovenska.

Minister v komentári reagoval na otázku pána, ktorý sa ho pod príspevkom pýtal, prečo nejde upokojiť situáciu medzi demonštrantov a prečo ostal doma. Minister mu na to stroho odpovedal: „Ja normálnych ľudí nevidím demonštrovať. Iba opice, bitkárov, extrémistov a psychopatov.“ Podľa ministra je tento spôsob komunikácie úplne v poriadku, s čím však nesúhlasí mnoho ľudí, ktorí si komentár ministra všimli.

Reakciu ministra si môžete pozrieť na nasledujúcej fotografii:

Zdroj: Facebook/Jaroslav Naď

Komentár ministra obrany neostal nepovšimnutý ani vo vodách politiky. Komunikáciu spod jeho príspevku sa rozhodol na svojom profile zverejniť líder politickej strany ĽSNS, Marian Kotleba, so slovami, či videl na protestoch nejaké opice, pretože Kotleba tam videl len ľudí:

„Žiadne opice som tam nevidel! Len nahnevaných a zúfalých ľudí, ktorí kvôli opatreniam vašej vlády už nevládzu na Slovensku žiť!“ Na základe neadekvátneho komentáru sa predseda ĽSNS rozhodol požadovať verejné ospravedlnenie a jeho odstúpenie z postu ministra obrany.

 

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights