sobota, 27 júla, 2024

Rady môjmu 40-ročnému Ja, ktoré by som mu odkázal

Nikto nie je imúnny voči všemožným dobrodružstvám. Naša duša po tom niekedy prahne! Teraz sa náhlite za svojimi cieľmi a zrazu zistíte, že ubehlo veľa času.  Ubehlo viac ako 20 rokov a vy už máte niečo po 40-tke. To, čo bolo v poriadku aj pred desiatimi rokmi, už dnes vnímate s obavami. Ak sa ráno zobudíte a nič vás chvalabohu nebolí, máte šťastie! Prečítajte si nasledujúce tipy, ktoré sa pomaly stávajú súčasťou vášho každodenného života…

Urobte všetko pre to, aby ste po každej udalosti skončili vo svojom vlastnom byte. Bez ohľadu na to, čo vám ponúkajú a ako vás presviedčajú – ak to nebolo v plánoch, choďte domov. Musíte sa zobudiť vo svojej posteli.

grayscale photo of sleeping woman lying on bedunsplash

Stáva sa vám, že vás večer neznáma sila ťahá do chladničky? Pravdepodobne v nej existuje skrytý magnet, ktorý sa aktivuje presne po deviatej. Buďte silní a nepodľahnite pokušeniam, aj keď je to banán alebo sladká sušienka. Ak ste úplne neznesiteľní, vypite pohár vody.

 

Kozmetické salóny a procedúry zvyšujú náš status, to je pravda, ale len ťažko prečistia náš mozog. Niekoľko dní samoty ďaleko od civilizácie dokáže otvoriť oči omnoho viac než hodinová masáž tváre a krku.

woman in white bathtub holding clear drinking glassunsplash

Takže vycestujte hneď, ako dostanete príležitosť. Nové dojmy sú cennejšie, ako čokoľvek iné, pretože sa dotýkate sveta a on sa dotýka vás. Úroveň komfortu je už len na vás.

 

Keď stojíte pred voľbou medzi vášnivým románikom a príležitosťou zarobiť si peniaze, je najlepšie zvoliť tú druhú možnosť.

man in gray blazer raising drinking glass while sitting on sofaunsplash

Niekedy s hrôzou spozorujete, že je dvanásť hodín, stále si však musíte umyť vlasy, urobiť epiláciu a upraviť si nechty. Kde začať? Nikde. Choďte spať, pretože všetko uvedené sa dá zamaskovať, na rozdiel od  nepríjemného pohľadu a zlej rannej nálady.

 

Predtým, ako niekomu začnete radiť, položte si otázku: je to vôbec moja vec? Ak nie, potom choďte a urobte niečo užitočnejšie.

 

Nemali by ste strácať čas s obmedzenými ľuďmi, aj keď vám platia peniaze. Mimochodom, to isté platí aj pre vás. Nikto by nemal tolerovať vaše vrtochy, aj keď sa kúpete v peniazoch.

 

A nakoniec. Ako vravievala jedna múdra žena, žiadnemu človeku sa neoplatí trpieť v nepohodlných topánkach.

 

Niekde v hĺbke našej duše neprestávame byť deťmi, ale s vekom sa postoj ku všetkému mení – všetci sme tak trochu nudní, sny sa menia na pochopiteľné radosti a pochopiteľné radosti na jednoduché chvíle užívania si života. Najlepšia rada je úsmev a dobrá nálada – to môžete vždy získať zadarmo.

 

Zdroj: takprosto.cc

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights