VIDEO: SBS spacifikovala muža, ktorý chcel nakupovať počas času pre dôchodcov

Bratislavské noviny informovali o prípade, ktorý pobúril všetkých disciplinovaných Slovákov. Muž, ktorý sa voči dvom mužom, patriacim do služby SBS, správal viac než nevhodne, bol jedným z nich spacifikovaný po tom, čo ho agresívny muž napadol.

Aktuálne platia na celom území Slovenskej republiky vyhradené nákupné hodiny pre seniorov, teda pre všetkých starších ako 65 rokov. Hodiny sú pre nich vyčlenené v rámci ochrany ich zdravia, každý deň v čase medzi deviatou a jedenástou hodinou dopoludnia. Na vyhradené nákupné hodiny pre seniorov si väčšina z nás zvykla už počas prvej vlny koronavírusu, začiatkom tohto roku.

Incident sa odohral v našom hlavnom meste, konkrétne na Bajkalskej ulici, kde sa drzý muž pokúšal vstúpiť do obchodu aj po upozornení dvoch SBS-károv na to, že aktuálne nakupujú len dôchodcovia.

Muž jedného zo strážnikov udrel do hrude a ten ho následne spacifikoval tak, že skončil na zemi. Video vzniklo v pondelok ráno a podľa okoloidúcich agresívny muž v červenej vetrovke tvrdil, že je smädný. Po tom, čo ho ochranka spacifikovala, bola na miesto privolaná polícia, ktorá celý incident doriešila. Podľa niektorých ľudí sa ochranka zachovala správne, no iní tvrdia, že zakročili až príliš tvrdo.

Keď chceš vodu pred 11:00 v Bille ale nemáš 65+
Toto je choré!!

Uverejnil používateľ Petra Huliaková Pondelok 2. novembra 2020

 

 

 

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “VIDEO: SBS spacifikovala muža, ktorý chcel nakupovať počas času pre dôchodcov”