Za krádež 3 keksíkov v núdzovom stave, hrozí mužovi z Popradu 15 rokov väzenia

Aktuálny núdzový stav, v ktorom sa Slovensko nachádza, prináša aj bizarnosti, medzi ktoré patrí aj prípad muža z Popradu, ktorý sa rozhodol ukradnúť 3 keksy z bratislavských potravín. Počas krádeže, konkrétne počas toho, ako si muž dáva 3 keksy do vrecka medzi regálmi, si ho však všimol pracovník SBS, ktorý následne privolal políciu. Polícia začala prípad riešiť ako krádež počas núdzového stavu, za ktorú mu hrozí odňatie slobody až na dlhých 15 rokov.

Polícia ho zadržala a previezla na oddelenie kvôli tomu, že muž kradol opakovane. V prípade spred pár týždňov mu bola udelená pokuta. Muž bol kvôli opakovanej trestnej činnosti odvezený do cely predbežného zadržania.

Polícia tento prípad zverejnila ako krátke ponaučenie, pretože takéto trestné činy sa v núdzovom stave naozaj nevyplatia: ,,Keďže sa krádeže dopustil opakovane v zmysle trestného zákona bol eskortovaný na policajné oddelenie. Po vznesení obvinenia bol umiestnený do cely policajného zaistenia.“ Podľa polície mu hrozí odňatie slobody na 10 až 15 rokov.

POŠKODENÁ PREDAJŇA ZAVOLALA POLÍCIU
K TAKEJTO KRÁDEŽI

Muž mal v predajni na Košickej ulici v Bratislave ukradnúť tri…

Uverejnil používateľ Polícia SR – Bratislavský kraj Štvrtok 12. novembra 2020

 

zdroj foto: policia SR facebook

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Za krádež 3 keksíkov v núdzovom stave, hrozí mužovi z Popradu 15 rokov väzenia”