Zomrel legendárny futbalista Diego Maradona

Tragická správa prišla v stredu z Argentíny. Jedna z najväčších osobností v histórii futbalu zomrela. Diego Maradona podľahol v šesťdesiatich rokoch infarktu.

Veľmi smutná správa prišla v stredu z Argentíny. Diego Maradona, ako jedna z najväčších osobností v histórii futbalu, vo veku šesťdesiatich rokov zomrel. Podľa argentínskych médií umrel doma v meste Tigre na následky infarktu.

Majster sveta z roku 1986 sa stal kultovou osobnosťou nielen v Argentíne, ale aj po celom svete. Širšej verejnosti je známy aj vďaka svojej „Božej ruky“, teda gólu, ktorého na svetovom šampionáte v roku 1986 docielil svojou rukou, a ktorý bol uznaný.

 

Maradona 30. októbra oslávil šesťdesiate narodeniny. Krátko po nich išiel na vyšetrenie do nemocnice, pretože sa necítil dobre a doktori mu našli krvácanie do mozgu. Po vážnej operácii strávil týždeň v nemocnici a následne bol prepustený s tým, že sa bude musieť liečiť z alkoholizmu.

 

O dva týždne neskôr bohužiaľ Argentíncovv život vyhasol.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsov, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Zomrel legendárny futbalista Diego Maradona”