“Je mi zle, kedykoľvek sa postavím.”: Vincze prehovoril o svojom priebehu nákazy. Mnoho ľudí mu aj tak stále neverí!

Len prednedávnom obletela média správa, že Adela a Viktor Vincze majú koronavírus. Choroba sa najprv prejavila u Adely, Viktor bol aj po PCR testoch negatívny. No neskôr sa u Viktora prejavila vysoká teplota čo potvrdilo, že sa nakazil aj on. Na svojom Instagrame tak sporadicky svojich odberateľov informuje o svojom zdravotnom stave. Svoj posledný príspevok tak venoval ľuďom, ktorí mu neveria a vypisujú mu negatívne správy.

 

Myslia si, že to hrá

“Zapredaný hajzel, koľko ti zaplatili? Utri si soplík a neodrbávaj nás, píše mi pani so slovom láska v profile a fotkami, na ktorých pózuje so svojimi malými deťmi.

No už len Buddhove citáty chýbajú,” napísal na Instagrame Vincze. Takýchto ľudí prirovnal k tým, ktorí sa v lese boja a preto nahlas rozprávajú aby svoj strach potlačili. Rovnako to je podľa neho aj pri ľuďoch, ktorí na koronavírus neveria a myslia si, že je to iba obyčajná chrípka. Takýto ľudia sa rovnako boja no svojimi výsmešnými komentármi iba zakrývajú svoj strach.

 

 

Takto ho koronavírus zasiahol

“Je mi zle, kedykoľvek sa postavím. Neviem zaspať, napriek zjavnej únave. Mám horúčkové prejavy, aj bez horúčky. Tlačí ma hrudník a drhne do suchého kašľa bez náznaku zlepšenia.

Nie, môj stav sa nedá porovnať s ťažkými diagnózami, ani zásadnými covidovými prejavmi, nezomieram, zvládam, nevyplakávam,” opisuje svoj zdravotný stav. To čo ho však najviac zaráža fakt, že je mladý, zdravý, otužuje sa, športuje a od detstva nebol chorý no aj tak ho koronavírus takto skolil. Ľudí tak varuje aby si dávali pozor aj keď sú v dobrej kondícii, keďže nikto nemôže vedieť do akej miery by ho koronavírus zasiahol.

 

 

Nepodceňujte situáciu

“Pre niekoho je priebeh ľahký, ale počet ľudí v nemocniciach je rekordný. A tam je priebeh náročný aj pre zdravotný personál melúci z posledných síl. Ja si soplík utriem. Ale môj soplík može niekomu inému veľmi skomplikovať život. Preto o svojej korone hovorím. A márne čakám, že mi za to niekto zaplatí,”

dodal Vincze na záver príspevku. V predošlom príspevku priznal, že jeho manželka Adela má zatiaľ “pohodový priebeh” s tým, že nechce nikoho strašiť. No mali by sme byť obozretní, keďže podľa jeho slov má koronavírus “nepredvídateľné prejavy” bez rozdielu akí máme na toto ochorenie názor.

 

zdroj:Instagram Vikto Vincze

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on ““Je mi zle, kedykoľvek sa postavím.”: Vincze prehovoril o svojom priebehu nákazy. Mnoho ľudí mu aj tak stále neverí!”