Mária Čírová posiela mikulášske prianie, ktoré vás dojme k slzám

6. december sa nesie v znamení osláv sviatku sv. Mikuláša takmer v každej slovenskej rodine. Deti sa nevedeli dočkať mikulášskych nádielok a ich rodičia sú nadšení z iskričiek v očiach ich detí. Mnoho umelcov sa chytilo príležitostí tohto dňa a vydali piesne, ktorú slúžia ako pripomenutie predvianočného obdobie, ktoré aktuálne prebieha.

Pre tejto príležitosti sa rozhodla vydať video so známou vianočnou pieseňou aj trojnásobná mamička Mária Čírová, ktorej sa len pred pár mesiacmi narodil syn Ruben. S manželom Marošom Kachútom sa preto pripravuje na Vianoce v rodinnom kruhu s ich ratolesťami.

❤️❤️❤️❤️
Mikulášku, dobrý strýčku
modlím sa Ti modlitbičku.
Zlož tú svoju ťažkú nôžku
daj nám z Tvojich darov trošku.
Či koníčka medového,
či koláčka makového,
dobrý strýčku Mikuláš
veľa dobrých darov máš ❤️

Celá rodinka Márie Čírovej sa obliekla do vianočných červených kostýmov a spoločne zaspievali klasickú slovenskú pieseň Mikulášku, dobrý strýčku. Pieseň spievala mamička Mária spolu s jej dcérkou Zoe. Maroš a Hugo zahrali na hudobných nástrojoch a vzniklo z toho video, ktoré dojme k slzám určite aj vás:

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Mária Čírová posiela mikulášske prianie, ktoré vás dojme k slzám”