sobota, 27 júla, 2024

Muž zomrel na Koronu kvôli novembrovým protestom. Jeho syn napísal pravdu o tom, ako sa nakazil

Novembrové protesty, ktoré boli usporiadané proti vláde Igora Matoviča a proti opatreniam, ktoré boli prijaté v boji proti koronavírusu, majú prvú obeť. Na protestoch sa nedodržiavalo žiadne z nariadení, pričom porušované bolo nariadenie o dodržiavaní odstupov, o nosení rúška a dokonca aj o zákaze zhromažďovania.

Mužov, ktorý sa zúčastnil,  na novembrových protestoch zúčastnil, uverejnil príspevok, v ktorom vysvetľuje, kde sa jeho otec nakazil.  Ten sa mal nakaziť na proteste počas dňa osláv Nežnej revolúcie, počas ktorého bolo v Bratislave zorganizovaných niekoľko protestov. Jeden z nich sa konal aj na hlavnej stanici. Tento protest bol organizovaný futbalovými chuligánmi. Iné organizovali členovia a fanúšikovia politických strán Smer-SD či ĽSNS.

Syn jedného z protestujúcih sa rozhodol prezradiť pravdu o priebehu choroby jeho otca . Otec sa mal nakaziť práve počas protestu, na ktorom nikto z protestujúcich nedodržiaval žiadne z nariadených pravidiel, zavedených na ochranu zdravia občanov Slovenskej republiky.

K prípadu sa vyjadrila aj Polícia Slovenskej republiky, ktorá tvrdí, že muž,

protestujúci proti opatreniam, sa naozaj nakazil na proteste. O pár dní neskôr sa mu prejavili prvé príznaky, ktoré sa následne stále viac a viac stupňovali, až skončil v nemocnici v umelom spánku. Následkom ochorenia COVID-19 nakoniec po pár týždňoch po nakazení podľahol. Mladík bol hospitalizovaný v Lučenci na jednotke intenzívnej starostlivosti na infekčnom oddelení. Premiér Igor Matovič pre RTVS pravdivosť prípadu potvrdil.

Premiér matovič sa na RTVS v relácií Sobotné dialógy vyjadril takto: “Človek, ktorý popieral, že existuje nejaký covid, popieral nosenie rúšok, bol na proteste, zakričal si bez rúška, bojoval proti Matovičovi, bojoval proti opatreniam a dnes je mŕtvy,”

Aj tento naozaj smutný príbeh je dôkazom, že zľahčovanie koronavírusu nie je na mieste ani niekoľko mesiacov po začiatku pandémie. Na Slovensku sa čísla nakazených a obetí pohybujú v naozaj vysokých hodnotách a tak je potrebné, aby sme dodržiavali opatrenia a nariadenia vlády. Polícia o mužovi v príspevku napísala: ,,Podľa statusu ležal na jednotke intenzívnej starostlivosti na infekčnom oddelení v Lučenci. Bol v kritickom stave v umelom spánku pripojený na prístroje.

Včera v noci zomrel. Áno, ide o reálny profil reálneho človeka a áno, zomrel mu otec, ktorý zomrieť nemusel a mohol ešte dlhé roky žiť. Ak vám budú Vaši známi či príbuzní hovoriť a ukazovať statusy konšpirátorov o tom, že na protestoch sa nikto nenakazil a pandémia je výmysel, ukážte im tento status. Pozostalým zomrelého vyjadrujeme úprimnú sústrasť. Priezvisko a profilové fotografie na Facebooku sme zarastrovali.“

V NOVEMBRI BOL NA PROTESTE V BRATISLAVE, VČERA ZOMREL NA COVID

Do správ ste nám poslali status muža, v ktorom píše, že…

Uverejnil používateľ Hoaxy a podvody – Polícia SR Sobota 5. decembra 2020

 

Zdroj: FB/Hoaxy a podvody – Polícia SR

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights