Podľa Flašíka mal Lipšic navádzať Lučanského aby udal Fica či Kaliňáka. Podáva na neho trestné oznámenie z krivého obvinenia!

Včera (30. decembra) oznámila bývalá ministerka vnútra, Denisa Saková, smrť Milana Lučanského. Po pokuse o samovraždu upadol do kómy a pri živote ho udržovali iba prístroje. K jeho smrti sa postupne začali vyjadrovať opoziční politici ale aj samotný premiér. Okolo smrti Lučanského však začali kolovať fámy, ktoré vo svojom statuse rozpísal Fedor Flašík. Ten dokonca obvinil Daniela Lipšica z navádzania Lučanského vypovedať proti Ficovi či Kaliňákovi. Na Flašíka tak Lipšic podáva trestné oznámenie za trestný čin krivého obvinenia!

Silné obvinenia

“Keď bol ML zadržaný, bol výsluch ML. Bol tam aj Benov advokát Lipsic. Tlačil na Milana aby udal Fica, Kalinaka, proste politikov. ML sa spýtal: Tak politikov? Lipsic: Áno. ML: Tak začnem vami, pán Lipsic, čo na vás všetko viem. Lipsic ocervenel a doslo k hádke,” tvrdil vo svojom statuse Flašík.

Podľa Lipšica však na súde Lučanský vôbec neodpovedal na otázky obhajcov alebo vyšetrovateľa čo mu vedia dosvedčiť všetci prítomní. Rovnako mu vedia dosvedčiť, že medzi Lučanským a Lipšicom neprebehol rozhovor, ktorý Flašík spomína vo svojom statuse. Lipšic priznal, že pred príchodom Lučanského z Chorvátska ho bývalý policajný prezident žiadal aby ho na súde obhajoval. Túto žiadosť však odmietol, keďže v tom čase obhajoval svedka, ktorý bol proti Lučanskému. 

 

Milanovi mohli prisit útok na ver.cinitela a bacharom zase neprimeranost zákroku. Dohodli sa však on i oni ze to…

Uverejnil používateľ Fedor Flašík Streda 30. decembra 2020

 

Nerád podávam trestné oznámenia, ale…

“S Milanom Lučanským som mal neutrálny vzťah a vzájomne sme sa rešpektovali. Považoval som ho za výrazne lepšieho policajného prezidenta ako Tibora Gašpara – a na tento môj názor si v inkriminovanej výpovedi zo dňa 3. 12. 2020 spomenul aj Milan Lučanský (čo je samozrejme zachytené aj v zápisnici),” priznal v statuse Lipšic. Dokonca priznal, že počítal aj s podobnou antikampaňou, ktorá sa spustí po tom čo sa ohlásila jeho kandidatúra na špeciálneho prokurátora. No nepočítal s tým, že príde až tak skoro spolu s výhražnými listami, ktoré dostáva od začiatku tohto týždňa. “Podal som dnes ráno na Fedora Flašíka trestné oznámenie pre trestný čin krivého obvinenia. Nerád podávam trestné oznámenia, ale aj preukázateľná lož má svoje hranice,” priznal Lipšic.

 

ANTIKAMPAŇ ZAČALA UŽ PRED NOVÝM ROKOM

Pôvodne som sa vôbec nechcel vyjadrovať k tragickému úmrtiu bývalého prezidenta…

Uverejnil používateľ Daniel Lipšic Štvrtok 31. decembra 2020

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsov, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Podľa Flašíka mal Lipšic navádzať Lučanského aby udal Fica či Kaliňáka. Podáva na neho trestné oznámenie z krivého obvinenia!”