TESCO prišlo s nápadom, ktorý uľahčí predvianočné nákupy nie len dôchodcom

Vyhradené nákupné hodiny pre seniorov hnevajú mnohých Slovákov, ktorí chodili nakupovať práve počas týchto dvoch doobedňajších hodín. Supermarkety sú pred vianočnými sviatkami plné ľudí a vyhradené hodiny by mohli spôsobiť kolaps, ktorý by si odniesli predavačky a iní zamestnanci týchto reťazcov.

Sieť supermarketov TESCO sa preto rozhodla vyhovieť väčšine zákazníkov a prišla s nápadom, ktorý uľahčí predvianočné nákupy nie len dôchodcom. Aj napriek tomu, že Martin Krajčo, predseda Slovenskej aliancie moderného obchodu, tvrdí, že vyhradené hodiny budú počas posledných predvianočných dní problémom.

Z tohto dôvodu sa množstvo prevádzok supermarketu TESCO rozhodlo predĺžiť nákupné hodiny. TESCO sa k plánom vyjadrilo: Uvedomujeme si našu zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľstva potravinami a ďalšími výrobkami v súčasnej mimoriadnej situácii. Rozhodli sme sa predĺžiť otváracie hodiny vybraných hypermarketov Tesca do polnoci, aby sme sa uistili, že si zákazníci u nás aj pred vianočnými sviatkami bezpečne nakúpia všetko potrebné.“

Sieť predajní TESCO bude mať v prevádzkach – Bratislava – Lamač, Bratislava – Zlaté piesky, Bratislava – Petržalka, Trnava, Banská Bystrica, Martin, Levice, Nové Zámky, Nitra, Zvolen, Žilina, Trenčín, Považská Bystrica, Prievidza, Piešťany, Prešov, Košice, Michalovce, Poprad, Spišská Nová Ves, od 11. do 23. decembra 2020 predĺžené otváracie hodiny.

V prevádzkach – Podunajské Biskupice, Pezinok, Dunajská Streda, Hlohovec, Malacky, Lučenec, Liptovský Mikuláš, Humenné, Bardejov, Rimavská Sobota budú predĺžené otváracie hodiny od 18. do 23. decembra 2020.

Zdroj: hitky.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “TESCO prišlo s nápadom, ktorý uľahčí predvianočné nákupy nie len dôchodcom”