Toto sú najkrajšie dvojčatá na svete. Pozrite sa, ako vyrástli do krásy

Mama najkrajších dvojičiek na svete pózovala po boku svojich dcér v novej reklame na pyžamá. Mama sa tak rozhodla aj napriek tomu, že bola obvinená zo neužívana vzhľadu vlastných detí. Jaqi Clementsová, ktorá pochádza z LA, sa cez víkend podelila o ich najnovšiu spoločnú fotografiu.

https://www.instagram.com/p/CI0oa-ZBaJd/

Na fotografii môžete vidieť jej nádherné 9-ročné dcérky – Ava a Leah, ktoré sú oblečené v rovnakom odeve na spanie s vlastným monogramom. Mama Jaqi k fotografii napísala: „Milujeme tieto nové personalizované, super jemné a pohodlné župany od @leolive 💕. Bol to PERFEKTNÝ vianočný darček, ktorý si môžete zakúpiť aj vy! 🎁 Použite náš kód: TWINS10 pre 10% zľavu na váš nákup.“ Aj keď táto fotografia nie je označená ako reklama, predpokladá sa, že ide o sponzorovaný príspevok, pričom Jaqi je platená za zdieľanie tohto obsahu.

https://www.instagram.com/p/CHfufznhHGM/?utm_source=ig_embed

Jaqi bola len pred pár týždami obvinená za zneužívanie krásy vlastných dcér. Mama ich prvýkrát prihlásila do reklamy v ich šiestich mesiacoch. Dievčatá, ktoré sa na Instagrame volajú @clementstwins, pracujú okrem mnohých iných agenúr aj pre najznámejšie agentúry v LA vrátane LA Models, Eris Talent Agency a God & Beauty. Pózovali pre množstvo časopisov vrátane časopisov La Petite Magazine, Petite Adele, VÉG-A -PORTÉR a Airfish. Jaqi pre BuzzFeed prezradila: „Tento rok bol pre Avu a Leah skutočne zábavný a vzrušujúci.“

https://www.instagram.com/p/CFIOrBOB6kC/?utm_source=ig_embed

Mnohí fanúšikovia nazvali dievčatá najkrajšími dievčatami na svete. Iní ich kritzujú, prčom tvrdia, že ich mama im zobrala detstvoNapriek kritike Jaqi tvrdí, že dievčatá milujú modeling, no je pre ňu náročné vysvetliť, že dievčatá na tom nezarábajú veľa peňazí: „Dievčatám som pred pár rokmi navrhla, že by mohli okrem tanečných kurzov a plaveckých hodín vyskúšať aj modeling. Vôbec ma neprekvapilo, keď začali skákať hore-dole a nevedeli sa dočkať, kedy začnú. Ja si peniaze za ich prácu neberiem.

https://www.instagram.com/p/CJCCIhFBOZv/

Zdroj: thesun.co.uk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Toto sú najkrajšie dvojčatá na svete. Pozrite sa, ako vyrástli do krásy”