sobota, 27 júla, 2024

Bezdomovec si prišiel do holičstva poprosiť žiletku. Namiesto toho dostal celkovú premenu. Vďaka medializácii sa ozvala aj jeho rodina!

Nie každý z nás to má v živote ľahké a častokrát aj banálne veci nás vedia dostať do úzkych. Rôzne nástrahy v živote vedia ľudí dostať až na samotné dno a bez pomoci dobrých ľudí sa zo zlej situácie len ťažko “vyhrabávajú”.

Podobný osud postihol aj 45-ročného muža menom João Coelho Guimarães. Jeho život však zmenili pracovníci jedného salónu, ktorí mu chceli nezištne pomôcť. João si prišiel poprosiť iba žiletku na to aby si mohol upraviť bradu, nakoniec však dostal špičkovú starostlivosť.

 

Ani netušili ako mu pomohli

“Prišiel a opýtali sme sa ho či je hladný, či nechce niečo pod zub. Ale on to odmietol a spýtal sa či máme žiletku aby si mohol upraviť bradu. V tom sme dostali nápad a rozhodli sme sa mu pomôcť inak, sprostredkovaním dňa plného skrášľovania,”

priznal majiteľ salónu Alessandro. Joãovi tak ostrihali vlasy, upravili bradu a umyli ho no okrem toho mu dali aj nové oblečenie – 3 tričká, nohavice, bundu a nové topánky. No to čo sa stalo po zverejnení fotiek premeny bezdomovca vlbec nečakali. Salónu sa ozvala rodina bezdomovca, ktorá o ňom nepočula dlhých 10 rokov a dokonca si mysleli, že João je mŕtvy.

 

https://www.instagram.com/p/CI1Shd5gEjX/

https://www.instagram.com/p/CI29j_WAlKi/

https://www.instagram.com/p/CI1hIlUgY4f/

 

VIP zákazník

Osoba, ktorá Joãoa spoznala na fotografiách bola sestra Maria. Tá mu ponúkla, že ho vezme k sebe domov no João odmietol. “Povedal, že v uliciach sa cíti byť voľný. Preto nechcel ísť domov,” ozrejmil Alessandro. Čo sa týka premeny, trvala im 2 hodiny a João síce nenahovoril toho veľa ale jeho slzy šťastia a dojatia hovorili za všetko. No to nebolo naposledy, kedy sa Joãom stretli. Podľa posledných príspevkov na Instagrame salónu ich navštívil opäť a zamestnanci mu opäť dopriali krásnu premenu. V popise taktiež uvádzajú, že João je ich VIP zákazníkom.

 

https://www.instagram.com/p/CKW5AVKAGD_/

https://www.instagram.com/p/CKW4w8Og_NO/

zdroj: boredpanda.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights