Kolíková plánuje uverejniť podrobnosti o smrti Lučanského

Hovorca ministerstva spravodlivosti Peter Bubla potvrdil, že ministertsvo sa v najbližších dňoch chystá uverejniť podrobnosti o smrti exprezidenta polície – Milana Lučanského uvádza TV Markiza.

Bubla spomenul, že uverejnené budú záznamy, ktoré majú súvisieť so smrťou Lučanského. Uverejnené majú byť dokonca aj závery, ktoré hovoria o prešetrovaní udalostí z prešovského ústavu na výkon väzby. Závery majú konštatovať vážne poranenia počas pokusu o samovraždu, ku ktorému malo dôjsť 29. decembra. O pár hodín neskôr, 30. decembra, im mal Lučanský v nemocnici podľahnúť.

Verejnosť chce poznať aj podrobnosti poranenia spred niekoľkých dní, počas ktorých si mal poraniť oko. Toto poranenie si vyžadovalo hospitalizáciu a následnu operáciu. Ministertsvo potvrdilo, že uverejnené budú aj závery, ktoré vysvetľujú podrobnosti prešetrovania z prvého poranenia. Ministertsvo však dodalo, že aktuálne preveruje, ktoré informácie môžu a ktoré nemôžu byť uverejnené. Hovorca ministerstva spravodlivosti však dodal, že udalosti budú zoradené v reálnom časovom priebehu.

Zdroj: TV Markiza.sk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Kolíková plánuje uverejniť podrobnosti o smrti Lučanského”