Pellegrini ostro kritizoval Kolíkovú. Mala sa údajne nemiestne vyjadriť k smrti generála Lučanského!

V dnešnej časti relácie Na telo privítal Michal Kovačič bývalého predsedu vlády Petra Pellegriniho a súčasnú ministerku spravodlivosti Máriu Kolíkovú. V relácii sa diskutovalo nie len o pripravovanom celoplošnom skríningu obyvateľstva ale aj o zosnulom generálovi Lučanskom.

Kolíková si tak od Pellegrinho vyslúžila ostrú kritiku za slová, ktoré padli v zábavnej relácii RTVS. V prípade zosnulého bývalého policajného prezidenta od nej tak čakal viac súcitu.

Prepískla to?

Okrem iného sa Kolíková vyjadrila, že balík, ktorý Lučanskému rodina poslala dostal ešte o mesiac skôr ako je obvyklé. No bývalý premiér Peter Pellegrini na oplátku vytiahol Kolíkovej účinkovanie v zábavnej relácii RTVS s názvom Pumpa. „Keď som vás včera videl v jednej relácii na RTVS, ja som od vás ako od ženy čakal viac súcitu. Nečakal som, že v nejakej trápnej relácii  Pumpa budete hovoriť o smrti generála Lučanského,

skritizoval v priamom prenose ministerku spravodlivosti. Kolíková mu však odpovedala s tým, že je jej ľúto, že to takto vnímal. V zábavnej relácii mala o Lučanskom povedať, že “Kuciak ani Palach to nebol”.

 

 

Počas diskusie došlo aj na trestné oznámenie, ktoré strana Hlas-SD podala na premiéra Igora Matoviča a niektorých členov vlády.

Podľa Kolíkovej tak robí zbytočnú paniku a potvrdila, že výnimky, ktoré sa využívali boli oprávnené. „Vy ak ste spokojná a šťastná vo vláde, v ktorej sedíte, nech sa páči,“ vyjadril sa k téme Pellegrini. Čo sa týka opatrení, ktoré nová vláda po svojom príchode zaviedla, či už ide o testovanie alebo lockdown, boli podľa nej primerané a dávajú zmysel.

 

 

 „Neklamme ľudí, že to nie je potrebné,“ odvetila Pellegrinimu Kolíková. Sama si tak myslí, že testovanie by malo byť urobené tak aby ľudia neboli donútení ísť na testy iba počas jedného či dvoch dní.

Vyjadrila sa aj  k tomu, že testovania by sa nemuseli zúčastniť ľudia nad 65 rokov, deti či ľudia, ktorí neopúšťajú svoje bydliská či pracujú z domu. Podľa nej vláda roku dlhšie pretože chce a potrebuje prijať naozaj dobré rozhodnutie.

Uverejnil používateľ Mária Kolíková Nedeľa 17. januára 2021

 

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Pellegrini ostro kritizoval Kolíkovú. Mala sa údajne nemiestne vyjadriť k smrti generála Lučanského!”