Prečo má muž povinnosť zabezpečiť ženu? Prečítajte si zaujímavý názor psychológa!

Trend posledných rokov – mnoho párov nemá zo svojho vzťahu žiadne potešenie.

Namiesto toho, aby si ľudia užívali jeden druhého a život vo všeobecnosti, si vyjasňujú, kto je za čo zodpovedný, kto koľko zarába, kto si vezme hypotéku, kto bude doma s dieťaťom, kde je spravodlivosť…

Muži nazývajú ženy hlupane, a ony zase hovoria o tajomnom vymretí skutočných mužov.

Známy ruský psychológ Oleg Siľavskij jej presvedčený, že muž je povinný zabezpečiť svoju ženu, v opačnom prípade začne jednoducho upadať.

Okrem toho, príroda už dávno definovala úlohy mužov a žien v rodine, ich nedodržiavanie vedie k osobnému kolapsu. Dnes vám prezradíme, prečo by mal mať muž ženu, ktorá bude míňať jeho peniaze do vetra.

мужчина обеспечивает женщину

Svet sa zmenil: ľudia žijú v útulných domovoch. Väčšina z nich už nerúbe drevo a nikto nie je nútený zabíjať mamutov.

No pri tom všetkom zostala typická povaha človeka aj naďalej nezmenená.

Ak ju ľudia nebudú nasledovať, potom začnú problémy – najskôr psychologické, neskôr všetky ostatné.

Oleg Siľavskij hovorí:

„Všeobecne platí, že v modernom svete existuje narušenie mužských a ženských rolí, je to ako pitie. Mnoho ľudí sa odpútalo od svojej pravej povahy, robia to, čo chcú. Muži zabúdajú na svoje úlohy a funkcie, ženy strácajú tie svoje.“

Preto čoraz častejšie vidíme ľudí s depresiou a krízou stredného veku. Stáva sa tiež, že všetko vyzerá skvelo, či už pre muža alebo pre ženu, no z ničoho nič jednoducho vyhoria: opustia rodinu, opustia svoju prácu, začnú piť …Siľavskij uisťuje, že je to preto, že si pletieme naše role.

Muž napríklad potrebuje na dosiahnutie úspechu len zaopatriť svoju ženu. Inak nebude úspešný, stratí zmysel života a môže sa stať impotentným. Príroda si pripravila mnoho trestov.

„Pre muža to môže znamenať stratu zamestnania, zmyslu života, depresie, alkoholizmus, impotenciu. Možnosti, ktoré si pripravila príroda, je mnoho.

U žien vedie porušenie ich prirodzenej povahy a správnej duchovnej cesty k strate krásy, prírastku hmotnosti a rakovine.

Spočiatku sa to zdá byť ako zábava,  najmä v mladom veku.

Nebádali na sebe doposiaľ žiadne dôsledky… “- hovorí psychológ.

„Preto tí, ktorí dnes robia veci proti svojej povahe, sa môžu najprv tešiť, pociťovať nekončiacu radosť. Zdá sa im, že sa zbavili zbytočných povinností: zabezpečiť ženu, živiť rodinu alebo u žien – slúžiť mužovi, udržiavať teplo domova, vychovávať deti.

Človek môže byť šťastný rok, dva, tri, po piatich ho to všetko doženie a po ôsmich nastane kompletné vyhorenie. Mám už dvadsaťročnú prax a videl som toľko osudov!“ varuje Oleg.

Podľa psychológa musí mať každý muž niečo na práci.

Nie, nie to len o zamestnaní, ale aj záležitostiach, ktoré majú prednosť: obchod, tvorivosť, politika.

Muž potrebuje ženu na realizáciu svojho vlastného potenciálu. Navyše, ženu, ktorá by pustila všetky jeho peniaze do kanalizácie. V opačnom prípade sa muž bude snažiť robiť jednu vec za druhou, no neprejaví sa ako človek, ktorý vie zabezpečiť ženu a rodinu.

 „Ideálna rodina je rodina, v ktorej žena nevie, odkiaľ pochádzajú peniaze, a muž nevie, kam idú. Pokiaľ ide o peniaze, ide o vynikajúcu vzorku páru. Všeobecne platí, že žena je pre muža jedným z najlepších zdrojov investícií. Samozrejme, ak je to skutočná žena. Muž do nej stále niečo investuje a ona z toho vždy niečo vytvorí. Prvýkrát to môžu vyť deti, druhýkrát dom.“

Samozrejme, že zmätok v rolách nie je len záležitosťou modernej doby, tento proces začal už dávno. Pričinilo sa k tomu mnoho vojen, prírodných katastrof a ďalšie iné faktory. Výsledkom bolo, že ženy neostali s nikým. Po vojne to nebolo o nič lepšie. Ženy si zvykli robiť všetko samé. Ďalšie generácie boli vychovávané v skreslenom pohľade na život: chlapci – v detsko-ženskom svete a dievčatá – ako ťažké záprahové kone.

Muži musia pochopiť svoju rolu, ale dámy by nemali zabúdať na tú svoju. Najprv musíte byť ženou a potom, ak ste schopné prilákať a udržať si muža, si spolu založíte  rodinu a stanete sa matkou. A ak je žena zlá, potom sa nestane dobrou matkou. Ženskosť je predovšetkým o kráse a sebavedomí.

Žena môže mať aj svoje vlastné zamestnanie a budovať si biznis,

ale len také, kde vládne krása alebo záujem o ľudí – modelovanie, chod reštaurácie, súkromná ​​klinika, charitatívne aktivity. Hlavná vec je: byť ženskou, starostlivou a nežnou, aby podporovala a inšpirovala svojho muža.

Bolo by veľmi príjemné, keby sa ženy a muži držali svojich úloh. Ale život nie je tak jednoduchý a často, kvôli okolnostiam, musíte naplno plniť svoje povinnosti, čím strácate energiu. Ale každý má právo vybrať si svoju vlastnú cestu, dôležité je, aby ste boli šťastní.

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Prečo má muž povinnosť zabezpečiť ženu? Prečítajte si zaujímavý názor psychológa!”