back to top
streda, 24 apríla, 2024

“Teraz musím žiť až do 107-čky!”: Herečka Cameron Diaz prehovorila o materstve vo vyššom veku

Za starých čias sa dievčatá stávali ženami vo veľmi mladom veku, kedy už aj v 18-tich rokoch mali manžela a deti. Doba je však iná a teraz si mnoho párov splodenie potomkov “necháva na neskôr”. No so zvýšeným vekom sa snaženie o dieťa značne sťažuje, rovnako ako aj priebeh samotného tehotenstva či komplikácie pri pôrode. Herečka Cameron Diaz (48) sa však rozhodla stať matkou neskôr a sama potvrdila, že je takto oveľa šťastnejšia. Podľa štúdie tak radosť z materstva u mladých žien opadne veľmi rýchlo, no staršie matky si materstvo užívajú oveľa viac a dlhšie!

Šťastný Nový rok do Maddenových! Sme tak šťastní, požehnaní a vďační za to, že túto dekádu môžeme začať oznamom narodenia našej dcéry, Raddix Madden.

Okamžite si podmanila naše srdcia a dotvorila našu rodinu. Zatiaľ čo sme nesmierne šťastní, že Vám môžeme túto správu oznámiť, cítime v sebe silný inštinkt aby sme ochránili súkromie našej malej.

Takže nebudeme pridávať žiadne fotografie ani poskytovať viac informácii okrem fakt, že je fakt naozaj milučká!! Niekto by mohol povedať, že je úžasná (pozn. Rad – skratka mena dcéry vo význame úžasná). Od našej rodiny k tej celej Vašej posielame našu lásku len to najlepšie do Nového roka a novej dekády… S pozdravom Cameron&Benj

 

https://www.instagram.com/p/B63glZAHht_/

 

Súkromie už toľko nezdieľa

V decembri 2019 sa Cameron Diaz s manželom Benjim Maddenom stali po prvýkrát rodičmi.

Táto správa zahltila internet najmä kvôli tomu, že v tom čase mala herečka už 47 rokov. No na druhej strane dala Cameron Diaz nádej aj iným ženám, ktoré sa už kvôli vyššiemu veku o dieťa prestali snažiť. Herečka držala detaily o tehotenstve v tajnosti no úzky kruh rodiny a priateľov prezradil, že sa s manželom o dieťa pokúšali už roky. Na nový rok 2020 tak radostne s manželom oznámila narodenie ich dcéry, ktorej dali meno Raddix.

Fotky dcéry však nezverejňuje, keďže tvrdí, že verejnosti už venovala polovicu svojho života a maličkú chce za každú cenu ochrániť. 

 

https://www.instagram.com/p/BEbhQ-9CF6Y/

 

https://www.instagram.com/p/B10ZIRMnHe8/

 

Žiari šťastím

V rozhovore s Jimmym Fallonom priznala, že čas strávený so svojou dcérkou považuje za istú formu neba. S dcérkou Raddix si tak užíva každý moment, keďže každým dňom sa rýchlo mení. Sama zo seba si trochu aj vystrelila, keď priznala, že vo svojom mobile už teraz nemá toľko fotiek svojich psov.

Uvedomuje si, že robí všetko akosi naopak a šťastie z materstva si urobila ž v druhej polovici života na rozdiel od iných ľudí.

“Teraz musím žiť až do 107-čky,” ironicky poznamenala v inom rozhovore. No aj napriek tomu toto obdobie považuje za to najkrajšie a to vidno aj na herečke samotnej. “Keď máte toľko rokov ako ja a rozhodnete sa to spraviť, je to ozajstné rozhodnutie. Musíte sa preto veľmi snažiť,” dodala k tomu, že ak si založíte rodinu v mladšom veku je to rozhodnutie, ktoré spravíte a hotovo.

 

https://www.instagram.com/p/Bt4XKqIlmLQ/

 

https://www.instagram.com/p/B_TEQ06BTm7/

zdroj: brightside.me

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Newsletter

Prečítaj si

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne...

Super novinky na čítanie z grady za Apríl

V tieni olivovníkov Eva Glyn Román o láske s príchuťou vína...

Ak vidíte vedľa novorodenca nálepku s fialovým motýľom, mali by ste vedieť, čo to znamená.

Symbol fialového motýľa ste možno videli na pôrodníckom oddelení...

Istá žena videla svojho manžela plakať na dvore. Myslela si to najhoršie, vybehla von a videla, čo susedia urobili jej postihnutému manželovi.

Brittany Lynn Garrettová na vlastnej koži pozná, aké je to mať manžela v ozbrojených silách. Christopher bol vždy oddaný svojej krajine, ale práve vojna...

„Som vydatá 15 rokov a nechcem deti“: žena prezradila dôvody svojho rozhodnutia

Jenn Lylesová, ktorá je vydatá už 15 rokov, verejne a otvorene prehovorila o svojom rozhodnutí nemať deti vo videu na TikToku. Žiaľ, musela zverejniť aktualizáciu,...

Manželstvo Richarda Gerea s o 33-ročnou mladšou manželkou, ktorá kedysi spávala na ulici, má „silnú karmickú energiu“

Po tom, čo Richardovi Gerovi stroskotali prvé dve manželstvá, sa herec rozhodol, že sa už nebude zapájať do srdcových záležitostí a mať ďalšie deti,...
Verified by MonsterInsights