Týchto 10 trikov pomôže každej žene v prípade núdze! Vyskúšajte ich aj vy a neoľutujete

Vďaka týmto šikovným tipom si poradíte s nepríjemnými maličkosťami, ktoré vedia pokaziť celý deň. Či už to sú nepohodlné topánky s vysokým opätkom, podprsenka s vyčnievajúcimi kosticami alebo škaredé žmolky na oblečení. Prečo by ste mala všetko strpieť ak budete vedieť, ako sa toho zbaviť?

  1. Pena na holenie

Skvelý odstraňovač škvŕn! Pomáha odstrániť škvrny od make-upu, paradajkovej šťavy či olejovej škvrny. Naneste trochu peny na postihnuté miesto, votrite ju na špinu a opláchnite.

рубашка  

  1. Štipec na bielizeň

S ich pomocou si môžete kompaktne uschovať svoje slúchadla tak, aby sa vám zbytočne nezamotávali. Ak nemáte štipec, použite sponku na vlasy.

наушники  

  1. Lak na nechty

Roztrapatené končeky od šnúrok si dáte do poriadku s priesvitným lakom na nechty.

шнурки  

  1. Slipové vložky

Úžasný nápad ako zabránite vzniku nepríjemných škvŕn od potu na vašom oblečení.

бюстгальтер  

  1. Podprsenka

So všitou podprsenkou na šatách sa už nemusíte obávať toho, že nebudete môcť ukázať svoj chrbát.

платье  

  1. Pútko so zapínaním

S týmto pomocníkom si môžete byť istá, že vaša podprsenka sa už nebude pretŕčať tam, kde by nemala, či už na sebe máte oblečené večerné šaty alebo tielko na cvičenie.

бюстгальтер  

  1. Vyčnievajúce kostice

V prípade, že nemáte po ruke druhú podprsenku, takto si rýchlo opravíte odstavajúce kostice. Postačí vám len jedna slipová vložka, ktorú si nastriháte na menšie kúsky a lepivou časťou zabránite nepríjemnému šúchaniu kostice o kožu.

бюстгальтер  

  1. Žiletka

Žmolky z oblečenia či iných vecí už budú minulosťou! Elegantný štýl vždy a všade!

  брюки  

  1. Nepohodlné topánky

Naplňte si igelitové sáčky vodou, umiestnite ich do vnútra topánok a nechajte ich cez noc v mrazničke.

балетки  

  1. Vysoké opätky

Perfektná rada pre fanúšičky topánok na vysokom opätku. Ak si omotáte lepiacou páskou alebo leukoplastom tretí a štvrtý prst na nohe, tlak na členky sa počas chôdze zmenší. Chodenie je zrazu ľahšie a vaše chodidlá sa tak skoro neunavia!

каблуки  

Ak si dáte tenké nylónové ponožky do topánok s otvorenou špičkou, koža sa nebude trieť a tým pádom zabránite vzniku pľuzgierov.

каблуки

Taktiež si môžete zohnať tieto vankúšikové ponožky, špeciálne pre topánky s vysokým podpätkom. Vďaka ním vydržíte stáť na nohách až do konca večera!

Podeľte sa s radami aj s vašimi kamarátkami!

ноги фото  

zdroj:takprosto.cc

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Týchto 10 trikov pomôže každej žene v prípade núdze! Vyskúšajte ich aj vy a neoľutujete”