Fico a Pellegrini sa snažia o predčasné voľby. Na zbieranie podpisov ostro reagoval poslanec za OĽaNO!

Pred niekoľkými dňami ohlásil Robert Fico a Peter Pellegrini začiatok zbierania podpisov na referendum o predčasných voľbách.

Aj napriek tomu, že ich cesty sa rozišli a momentálne má každý z nich svoju vlastnú stranu, cieľ majú stále jednotný. Ich ambície opäť sa dostať “do velenia” ich teda podnietil k tomuto rozhodnutiu.

Podľa oboch politikov tak súčasná vláda na čele s premiérom zlyhala no tieto slová nenechal tak poslanec OĽaNO, ktorý Ficovi a Pellegrinimu posiela ostrý odkaz!

 

To mi nejak nevychádza

Aj keď sa Fico a Pellegrini nemajú až tak v láske (veď aj preto majú svoje vlastné politické strany), majú spoločný cieľ a to opäť sa dostať k moci.

Obaja lídri tak ohlásili zbieranie podpisov na referendum v pomerne rovnakom čase.

Napriek tomu tvrdia, že ide o “apolitický projekt” čo sa ale nepozdáva poslancovi za OĽaNO, Petrovi Pollákovi jr.

“SmeroHlas na POLITICKÝCH tlačovkách s poslancami, ktorí sú POLITICI, hovoria o APOLOTICKOM PROJEKTE a.k.a. petičné hárky! Oni sa k tomu len hrdo (odborne a slušne) hlásia a úplne náhodou to zaplatia. Hmmm, to mi nejak nevychádza,” poznamenal Pollák.

 

KRÁĽ SLNKO HEAD OF COMMUNICATION

Hovorcom PR kampane k petičným hárkom sa stáva Peter Pellegrini. Aj keď musím uznať, že predskokanom kampane bol kapitán Danko.
❗SmeroHlas na POLITICKÝCH tlačovkách s poslancami, ktorí sú POLITICI, hovoria o APOLOTICKOM PROJEKTE a.k.a. petičné hárky❗Oni sa k tomu len hrdo (odborne a slušne🙈) hlásia a úplne náhodou to zaplatia.
Hmmm, to mi nejak nevychádza 😀

❗Vyzývajú ľudí aby sa zgrupovali, podávali si pero z ruky do ruky, a v personálnej kríze Slovenskej pošty ju enormne zaťažili.

Gratulujem, táto APOLITICKÁ akcia z dielne SmeroHlasu a kúštikom aj zabudnutej SNS je v najlepšom smere rozširovať COVID a zaťažiť pracovníkov pošty.
TLIESKAM. CELÉ ZLE👎

Uverejnil používateľ Peter Pollák jr. – Poslanec NRSR Nedeľa 7. februára 2021

 

 

Chýba im sebareflexia

V inom príspevku sa Pollák vyjadril k tejto téme viac do hĺbky. Napísal tak, že Pellegrini a Fico sa už dokonca nechcú ani priznať, že boli v jednej politickej strane, ktorá tu vládla 12 rokov a dostala krajinu do takej podoby v akej je.

No aj napriek tomu obaja predložia návrh k predčasným voľbám. “Áno, právo na to majú. Ale odkiaľ berú tú odvahu a kde zabudli sebareflexiu? Kde stratili morálku? A

k nejakú majú,” ozrejmil poslanec OĽaNO. Ďalej pokračoval v obraňovaní súčasnej koalície, ktorá si robí svoju prácu a zároveň bojuje s koronavírusom, ktorý sa objavil nečakane. 

 

Myslí si, že “SmeroHlas” už svoju šancu mal no nezvládol ju a to aj napriek tomu, že im ich vládnutie nesťažil koronavírus. “Viem, že by chceli predčasné voľby, ale nemajú riešenia k bežnému životu nie to k životu s koronou!!! Ako bodku uvediem len, že procesy, ktoré sa počas posledných mesiacov dejú na NAKA  a ako sa nám plnia väznice, sú už „len“ čerešničkou na torte,” dodal Peter Pollák jr. na záver.

 

PREDČASNÉ VOĽBY

Do parlamentu prišiel návrh o predčasných voľbách. Vraj zlyhala vláda na čele s jej premiérom a aj…

Uverejnil používateľ Peter Pollák jr. – Poslanec NRSR Štvrtok 4. februára 2021

zdroj foto: peter_pellegrini

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Fico a Pellegrini sa snažia o predčasné voľby. Na zbieranie podpisov ostro reagoval poslanec za OĽaNO!”