Jakubec je opäť na scéne. Tentokrát požaduje vysokú sumu za to, že opustí šoubiznis

Martin Jakubec, spevák, šoumen a 37-ročný moderátor uverejnil po niekoľkomesačnej odmlke video, ktorým poriadne prekvapil. Video uverejnil ako reakciu pre všetkých neprajníkov, ktorí sa do neho pustili po príspevku z minulého mesiaca.

V príspevku vtedy žiadal fanúšikov a finančnú podporu, vďaka ktorej môže produkovať  novú hudbu aj v tejto pandemickej situácii. Kultúra podľa neho ostala v žalostnom stave a tak chce, aby namiesto koncertov vydal aspoň nové CD.

Podľa fanúšikov ho niektorí z nich finančne podporolili, no iní ho nazvali vydieračom a neposlali mu ani cent. Jakubca to však neodradilo a rozhodol sa uverejniť video, v ktorom naložil všetkým jeho neprajníkom:

,,Toto je vizitka slovenského národa, urážať, dehonestovať, podnecovať ľudí, rozdeľovať ľudí, za to, že jedna pani chce jednoducho podporiť mňa na činnosti? Čo vy závidíte do psej matere?“ Jakubec sa nazýva spasiteľom slovenskej kultúry:

,,Áno, som tu ako spasiteľ a záchranca slovenskej kultúry.“

Jakubec ovplyvnený negatívnym komentárom od jedného z komentujúcich na jeho sociálnej sieti sľúbil, že ak mu Slováci vyzbierajú 12 miliónov eur, čo by malo v prepočte na jedného obyvateľa znamenať 2 eurá a 18 centov, už viac nebude súčasťou šoubiznisu: ,,Garantujem vám, že jednoducho s kultúrou, účinkovaním, so šoubiznisom skončím.”

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Jakubec je opäť na scéne. Tentokrát požaduje vysokú sumu za to, že opustí šoubiznis”