Matovič nevie žiť bez konfliktu: Sulík si myslí, že je hypercitilvý a extrémne postychtivý!

V relácii TV Markíza, Na telo, sa Richard Sulík okrem svojho návrhu otvárania obchodov či témy vakcín venoval aj sporom s premiérom. Je zjavné, že konflikt medzi dvoma politikmi vôbec neutícha.

V dnešnej časti diskusnej relácie televízie TA3 Matovič opäť Sulíka obvinil zo smrti tisícok ľudí kvôli nenakúpeným testom.

Sulík sa však vyjadril, že sa na to snaží nereagovať no tentokrát si vzal Matoviča na paškál a povedal aký podľa neho v skutočnosti je.

 

Sulík vraj provokuje

“Ten konflikt aj trvať bude, ja si dokonca myslím, že Igor Matovič nevie žiť bez konfliktu.

Je extrémne pomstychtivý a hypercitlivý na vyjadrenie odlišného názoru,“ vyjadril sa o Matovičovi minister hospodárstva.

Sulík dostal aj otázku prečo upriamuje sa na pozitívne novinky a oznamovanie negatívnych správ verejnosti prenecháva iným, o čom už hovoril Matovič.

Ten tvrdí, že nechcú verejnosti oznamovať nepopulárne veci aby im to neuškodilo na popularite. Na druhej strane Sulík tvrdí, že z pozície ministra hospodárstva sa pri pomoci Slovákom nechce pchať nasilu do oznamovania informácii spojených s opatreniami.

Podľa slov Borisa Kollára, Sulík provokuje a Matovič mu na nich potom iba nadbieha.

Minister hospodárstva sa však vyjadril, že on to tak nevníma.

 

zdroj: hitky.sk

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Matovič nevie žiť bez konfliktu: Sulík si myslí, že je hypercitilvý a extrémne postychtivý!”