Rodičia pomohli ich 9-ročnej dcére zbaviť sa nadmernej hmotnosti. Takto to dopadlo…

9-ročná Breanna Bondová z amerického mesta Clovis v štáte Kalifornia, bol nesmierne smutným dieťaťom. Dievča vážilo neuveriteľných 84 kíl, čo bolo na jej vek jednoducho obrovské číslo.

Nemohla sa zúčastniť mnohých hier so svojimi vrstovníkmi, pretože s takou váhou bola schopná len pomalej chôdze premiestňovaním sa z jednej nohy na druhú. V okolí nemala veľa kamarátov a spolužiaci si z jej váhy vedeli neraz robiť nepríjemné posmešky.

Znepokojení rodičia s ňou išli na lekársku prehliadku, ktorá vyústila do akčného plánu chudnutia. Dnes, po 14 mesiacoch, obaja manželia s pokojom na duši poznamenali, že ich úsilie nakoniec prinieslo vytúžené ovocie.

Breanna bola už od ranného detstva nadmieru dobre vyživovaná. Rodičia si mysleli, že ich dcéra priberá na váhe omnoho rýchlejšie, než jej rovesníci.

Avšak len v nedávnom období sa obezita pre Breannu stála súčasťou jej každodenného života. Heidi, matka dievčaťa, bola vystrašená a znepokojená zároveň. Myslela si, že nadváha jej dcéry bola len príznakom inej choroby.

Lekári sa domnievali, že školáčka trpí nejakou genetickou poruchou alebo má problémy so štítnou žľazou. Výslednú diagnózu však nikto nečakal. Podľa odborníkov boli zdrojom všetkých problémov obyčajné prejedanie spojené s konzumáciou nezdravých jedál.

Po konzultácii sa otec s matkou rozhodli, že ich dcéra potrebuje pomoc celej rodiny. Ak jej stanovia špeciálnu diétu, je možné, že sa začne cítiť ako vyhnanec vo vlastnom dome. Preto sa rozhodli, že každý člen rodiny bude dodržiavať tento stravovací plán.

Rodina sa bez problémov vzdala akéhokoľvek škodlivého jedla a prešla na zdravé stravovanie. Manželia začali s deťmi chodiť na spoločné prechádzky. Po nich nasledovala joga a plávanie, ktoré sa Breanne zapáčilo najviac. Po 14 mesiacoch strávených v bazéne dostala skutočnú šancu zúčastniť sa Mládežnických Olympíjskych hier.

O 14 mesiacov neskôr sa Breanne podarilo schudnúť 35 kilogramov. Nie je žiadnym prekvapením, ak jej výzor nekorešponduje s tým, ako vyzerala pred začatím chudnutia.

Po úžasnej premene ju spolužiaci prijali medzi seba a zastavili šikanovanie. Okrem toho sa jej podarilo stať sa členkou miestneho tímu roztlieskavačiek.

Podľa rodičov stoji za úspechom dievčaťa ich neoblomná tvrdohlavosť. Celá rodina chodila na prechádzky za každého počasia. Ani dážď, ani sneh a ani krupobitie nemohli rodine Bondovcov vybočiť zo stanovenej cesty.

Ak ovládate anglický jazyk, vo videu nižšie sa môžete dozvedieť, čím všetkým si musela Brean zbaviť, aby sa dostala tam, kde je dnes. Musíme uznať, že teraz doslova žiari šťastím.

 

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Rodičia pomohli ich 9-ročnej dcére zbaviť sa nadmernej hmotnosti. Takto to dopadlo…”