“Vypovedám poslušnosť súčasnej vláde!”: Starosta Dvorov nad Žitavou stratil trpezlivosť a končí s testovaním…

V posledných dňoch sa stalo skríningové testovanie na ochorenie Covid-19 neoddeliteľnou súčasťou našich životov.

Ak napríklad nemôžete pracovať z domu, musíte sa pravidelne preukazovať negatívnym testom, ktorý má určitú platnosť. Tá závisí aj od toho v akom stupni varovania sa momentálne nachádza Váš okres.

Negatívny test potrebujete napríklad aj pri návšteve autoservisu, banky, pošty alebo poisťovne. Napriek tomu sa starosta dediny Dvory nad Žitavou rozhodol, že skríningovému testovaniu je koniec!

 

Namiesto testovania sa kúpia vitamíny a respirátory

Branislav Becík, starosta Dvorov nad Žitavou, pridal na svoj Facebook oficiálne vyjadrenie a svoj postoj k skríningu obyvateľov Slovenska. Po testovaní počas uplynulého víkendu sa tak rozhodol, že vypovedá “poslušnosť” súčasnej vláde.

“Končíme s týmto nezmyselným krokom súčasnej vlády, kde len vystavujeme riziku našich zdravých obyvateľov.

Prikláňame sa k názoru odborníkov a preto obyvatelia v našej obci od určitého veku dostanú od obce vitamíny a to hlavne D vitamín a FFP respirátory,” prehlásil Becík.

Podľa jeho slov sa prikláňa k názoru odborníkov, ktorý celoplošné testovanie neodporúčali a chceli testovať iba ohniská,

 

Uverejnil používateľ Branislav Becík Pondelok 2. marca 2020

 

 

Koniec šialenstvu

“Mrzí ma, že sme sa dali vtiahnuť do niečoho čo nerobili nikde vo svete,” vyjadril sa vo videu, kde vláde a premiérovi neadresoval pekné slová.

Napriek tomu, že so skríningom nesúhlasí, v dedine ponecháva MOM-ku otvorenú a bude sa snažiť navýšiť testovaciu kapacitu.

Avšak momentálne sa chce venovať veciam, ktoré boli odložené na druhú koľaj kvôli organizovaniu celoslovenského skríningu.

Chce tak riešiť rekonštrukciu ciest a chodníkov, rekonštrukciu kultúrneho domu či prístavbu k miestnej materskej škole.

“Naša samospráva od dnešného dňa začína fungovať tak, ako to bolo pred šialenstvom, ktoré Matovič a spol. na nás vymysleli. Naša samospráva tu vždy bola a je pre našich obyvateľov a kedykoľvek sme pripravení ich chrániť.

No bohužiaľ, dnes ich musím chrániť pred psychopatickou vládou neodborníkov,” vyjadril sa Becík.

 

VYPOVEDÁM „POSLUŠNOSŤ“ SÚČASNEJ VLÁDE

Po víkendovom testovaní sa naša samospráva rozhodla skončiť so skríningovým…

Uverejnil používateľ Branislav Becík Utorok 2. februára 2021

 

 

Pridávajú sa aj ostatní starostovia

“Len takýmto krokom otvoríme oči našim obyvateľom čo za polobláznov a bláznov si zvolili a riadia tento štát,” dodal na záver s tým, že dúfa v to, že sa k nemu pridajú aj iné obce. To sa mu aj podarilo ako oznámil opäť prostredníctvom Facebooku.

Nitrianske regionálne Združenie miest a obcí Slovenska (ZMOS) chce tak apelovať na ZMOS ako celok. Týmto krokom chce aby združenie komunikovalo s vládou o tom aby samosprávy nezaťažovala s testovaním obyvateľov.

“K tomuto kroku sa pripája aj Michal Kaliňák (hovorca ZMOSu),  ktorý verejne podporil všetkých starostov a zároveň prijal pozvanie na budúco-týždňové rokovanie Novozámockého regionálneho združenia ZMOSu, ktorý má vo veci taký istý postoj a ktorý zastrešuje 63 starostov z obcí v NZ okrese,” ozrejmil Becík.

 

STAROSTOVIA Z CELÉHO SLOVENSKA SA PRIDÁVAJÚ

Na dnešnom rannom stretnutí vo Vysokej pri Morave s pánom starostom Dušanom…

Uverejnil používateľ Branislav Becík Piatok 5. februára 2021

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on ““Vypovedám poslušnosť súčasnej vláde!”: Starosta Dvorov nad Žitavou stratil trpezlivosť a končí s testovaním…”