5 slávnych herečiek, ktoré počas natáčania boli tehotné. Spoznali ste to?

Nečakané tehotenstvo vie zmeniť plány aj v Hollywoode. Ktoré hviezdy strieborného plátna natáčali tehotné a ako sa rastúce bruško podarilo filmovým tvorcom zamaskovať?

Zatiaľ čo väčšina žien pracuje takmer až do pôrodu, natáčanie v tehotenstve nie je nič jednoduché ako pre nastávajúce mamičky, tak zvyšok štábu. Na druhú stranu vďaka šikovným kostýmom, precíznou prácou s kamerou a digitálnym efektom to väčšina divákov na plátne vo finále ani nepostrehla.

Kate Winslet vo filme Divergencia

Počas natáčania filmu Divergencia bola Kate Winslet už v piatom mesiaci tehotenstva. Bruško sa podarilo zamaskovať tmavým oblečenim a šikovnými uhlami kamery. A ako to bolo s akčnými scénami, ktorých vo filme nie je málo? Kate Winslet kaskadéra odmietla a všetky akčné scény dokrútila hneď po pôrode. Na pľac sa potom vrátila s čerstvo narodeným synom a prestávky po náročných scénach potom pravdepodobne trávila opretá o dojčiaci vankúš a s malým Bear v náručí.

Scarlett Johansson v Avengers of Ultron

Kvôli rastúcemu brušku Scarlett Johannson sa musel harmonogram nakrúcania filmu Avengers: Age of Ultron prepísať od základov. Všetky scény s Čiernou vdovou sa natáčali v podstate hneď po tom, čo padla prvá klapka filmu. A to nielen kvôli akčným záberom, ale aj priliehavému oblečeniu, ktoré je pre Čiernu vdovu toľko typické.

Hally Berry ako neskrotná Storm

Skryť známky tehotenstva bola obrovská výzva aj pre filmový štáb pri natáčaní snímky X-Men: Budúca minulosť. A pretože Hally Berry by to len horko ťažko skrývala v upnutom kostýme Storm, všetky scény sa natočili na jeden záprah, a to hneď na začiatku nakrúcania. Filmovú premiéru už si potom herečka užila s čerstvo narodeným dieťaťom v kočíku.

Black Lively ako dobrodružná surferka

Na akčné scény v divokých vlnách, ktoré zvládla Black Lively v prvých týždňoch tehotenstva vo filme plytčiny, by si trúfla máloktorá nastávajúca mamička. Všetky navyše zvládla sama a kaskadéra si vyžiadala až na posledné dva týždne natáčania.

Reese Witherspoon v Trh márnosti

Oscarová herečka a trojnásobná matka nepoľavila v práci ani pri jednom zo svojich tehotenstiev. To posledné si užila pri natáčaní filmu trh márnosti, v ktorom kostymérky rafinovane skryli tehotenské bruško pod nabrané spodničky. Vo filme si ale môžete v niektorých scénach všimnúť, že Reese až podozrivo často stojí za väčšími kusmi dobového nábytku.

Angelina Jolie vo filme Výmena

Angelina Jolie nečakane otehotnela pri natáčaní drámy výmena. A pretože už sa blížila posledná klapka, snažila sa svoje tehotenstvo utajiť až do konca. To sa jej ale nakoniec nepodarilo, pri natáčaní herečka skolabovala a musela tak s pravdou von. Natáčací harmonogram ale tehotenstvo vo finále nijako nenarušilo a po premiére sa Angeline narodili dvojčatá Knox a Vivienne.

V prípade hlavných ženských rolí ale kvôli tehotenstvu často dochádza k preobsadeniu. A niekedy to vyzerá, že to celé snáď bolo riadené rukou osudu. Trebárs v prípade tehotnej Nicole Kidman, ktorú vo filme Predčítač na poslednú chvíľu nahradila Kate Winslet, ktorá za svoj pôsobivý výkon v tejto snímke dostala prvého a úplne zaslúženého Oscara.

Zdroj obrázku: Natalia Deriabina / Shutterstock.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “5 slávnych herečiek, ktoré počas natáčania boli tehotné. Spoznali ste to?”