Jej domov voňal vždy krásne a ľudia nevedeli, ako je to možné. Tu je jej tajomstvo

Veľa ľudí sa snaží o to, aby sa doma cítili dobre a aby ich domov príjemne voňal. Ľudia si skúšajú kúpiť rôzne produkty, aby bol ich vzduch čerstvý. Niekedy to však nemusí stačiť. Môžete minúť toľko peňazí a nedostať želaný výsledok.

Prinášame vám veľmi efektívny osviežovač vzduchu, ktorý neobsahuje žiadne chemické zložky, je šetrný k vám a vaším deťom a je zložený z ľahko dostupných zložiek, ktoré nájdete v každej dobrej domácnosti.

her-house-always-smells-wonderful-and-fresh-and-people-cant-understand-why-here-is-her-secret

Tento osviežovač vzduchu odstráni každý nepríjemný zápach a nebudete na neho potrebovať veľa peňazí. Všetko čo budete potrebovať je :

1 esenciálny olej podľa vlastného výberu ( 10 kvapiek )
1 čistý sprej
1 polievková lyžica jedlej sódy
500 ml destilovanej vody

Do čistého a prázdneho spreja vložíte jedlú sódu zmiešanú s destilovanou vodou. Potom do neho pridajte 10 kvapiek esenciálneho oleja a postriekajte ním miesta, kdekoľvek budete chcieť. Vaša domácnosť bude svieža a bude voňať!

zdroj: goodmorningcenter.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Jej domov voňal vždy krásne a ľudia nevedeli, ako je to možné. Tu je jej tajomstvo”