Matovič zvolal tlačovku na letisku v Košiciach. Dočkáme sa Sputnika? Práve tam malo pristáť lietadlo z Moskvy

V priebehu minulého víkendu oznámil Andrej Danko skutočnosť, podľa ktorej malo počas včerajšieho dňa odletieť lietadlo slovenskej armády C-27J Spartan priamo do hlavného mesta Ruska, do Moskvy. V týchto chvíľach by malo byť lietadlo už na Slovensku.

Podľa videa Andreja Danka, by sa v lietadle mala nachádzať dodávka neschválených vakcín Sputnik.

Danko však vo videu podotkol, že by bola obrovská škoda ak by prišlo z hlavného mesta Ruska slovenské lietadlo poloprázdne, čím vyzval Matoviča, aby z Moskvy priniesol aj liek Triazavirin.

NA ŽIVOTOCH ZÁLEŽÍ ❤️🇸🇰

(dnes o 17:30 na letisku Košice)

Uverejnil používateľ Igor Matovic Pondelok 1. marca 2021

 

Igor Matovič v uplynulých hodinách prezradil: „Toto bude veľký týždeň. Dve veľké rozhodnutia, ktoré Slovensko výrazne zmenia.“

Jedna z veľkých noviniek, ktoré chce Igor Matovič prezradiť je zrejme informácia o dvoch miliónoch ruských vakcín Sputnik, ktoré dorazili na Slovensko.

Predseda vlády zatiaľ podrobnosti neprezradil. Verejnosť bude informovať zrejme až na tlačovej konferencii na letisku Košice dnes o 17:30.

Zdroj: Facebook/Igor Matovič, dennikn.sk, Facebook/Andrej Danko

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Matovič zvolal tlačovku na letisku v Košiciach. Dočkáme sa Sputnika? Práve tam malo pristáť lietadlo z Moskvy”