Susan Boyle zmenila imidž. Zhodila pár kíl a stala sa z nej iná žena

Susan Boyle sa poriadne zmenila! Aj keď od jej výhry v známej talentovej šou prešlo už viac ako 15 rokov, svoj zmenený skvelý vzhľad si drží aj teraz.

Jej výzor sa neskutočne zmenil už takmer okamžite po výhre.

Susane trpí Aspergerovým syndrómov, ktorý jej sťažuje každodenný život. Táto pôvabná dáma pôsobí elegantne, no zároveň nenápadne a tak si pred 10 rokmi nikto nemyslel, že na pódiu dokáže podať tak skvelý spevácky výkon.

Pri svojom prvom vystúpení Susane zaspievala pieseň I Dreamed A Dream. Jej vystúpenie je zachytené na videu, ktoré je zverejnené na YouTube a do dnes má viac ako 240 miliónov zhliadnutí.

Tejto talentovanej speváčke sa od teraz podarilo predať viac ako 25 miliónov albumov a s týmto číslom sa dostala do Guinessovej knihy rekordov.

Dnes je z nej naozaj známa osobnosť a pozná ju už každá celebrita v šoubiznise.

V rôznych rozhovoroch sa táto sympatická žena priznala, že v jej živote chýba len dieťa a preto rozmýšľala o adopcii alebo o pestúnskej starostlivosti.

Nakoniec ju táto myšlienka prestala trápiť a začala sa venovať charitatívnym akciám pre deti.

https://www.instagram.com/p/B1clkuJhfjh/?utm_source=ig_embed

Susane sa pred pár dňami ukázala na červenom koberci spolu so Simonom Cowellom, ktorí sa zúčastnili na koncertoch organizovaných America’s Got Talent. Simon Cowell sa priznal, že schudol 9 kilogramov a to kvôli zmene životosprávy. Rovnako schudla aj speváčka, ktorá dokonca zmenila celý imidž.

https://www.instagram.com/p/ByZqymTlHDB/

https://www.instagram.com/p/BySmiH-lddE/

Čo poviete na jej zmenu?

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Susan Boyle zmenila imidž. Zhodila pár kíl a stala sa z nej iná žena”