Učiteľ natočil video, v ktorom žiaci nevedia odpovedať na otázku: „Kto bol Hitler?“

Učiteľ dejepisu sa na sociálnej sieti TikTok podelil s vtipným, no pomerne znepokojujúcim videom, na ktorom skúša svojich študentov z historických osobností a udalostí.

Netrvalo dlho, a učiteľovi sa podarilo odhaliť, že žiaci nevedia, kto je Hitler a dokonca si ho zmýlili s aktivistkou Helen Kellerovou.

Na videu má učiteľ kameru nastavenú na seba, keď z ničoho nič žiačka povie: „Helen Keller bol ten nacista.“ Keď sa ho  na to učiteľ opýtal podrobnejšie, odpovedala: „Bol niečo ako terorista alebo čo.“

„Hovoríte teda, že Helen Keller bol nacistický terorista? Máte na mysli Hitlera?“

Veci však nabrali rýchly spád k horšiemu, keď ďalší žiak zakričal: „Kto je Hitler?“

Sleeves bol očividne zmätený tým, čo práve počul, a snažil sa reagovať, keď zrazu iný žiak povedal: „Helen Kellerová bola slepá a hluchá osoba, ktorá ani neexistovala, ale všetci veria, že bola slepá a hluchá.“

Mimochodom, Helen Kellerová bola svetoznáma aktivistka, ktorá bola počas svojho života pravidelne natáčaná a fotografovaná po boku politikov, prezidentov a celebrít najvyššieho kalibru.

Posledný klinec do rakvy  však prišiel, keď sa Sleeves opýtal na Pearl Harbor.

Jeden študent mu na to odpovedal otázkou, či je to most a keď sa pýtal na pojem D-day (vylodenie z Normandie), spýtal sa, či je to nejaká osoba alebo reper.

V ďalšom klipe učiteľ dejepisu zmätie svojich študentov tým, že im ukáže obrázky Mony Lisy a Gándího. Nie, ani netušili, o koho ide.

Teacher Records Gen Z Students Answering History Questions And They Didn't Know Who Hitler Was

Na druhej strane je dôležité si uvedomiť, že učebné osnovy v Amerike sa značne zmenili a internet vo vzdelávaní mladších generácií hrá väčšiu rolu, než sa očakávalo.

 

Zdroj: unilad.co.uk

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Učiteľ natočil video, v ktorom žiaci nevedia odpovedať na otázku: „Kto bol Hitler?“”