Vlečka hnoja pred Úradom vlády a iné “pozdravy” od Draxlera: “On ho na nás kydá každý deň, teraz sme mu to vrátili.”

Juraj Draxler, bývalý minister školstva, si povedal, že už má toho dosť. V dnešných skorých ranných hodinách sa tak rozhodol “ticho” protestovať proti Igorovi Matovičovi a jeho vláde.

Svoj počin tak sám nazval “Noc plná protivládnych aktivít”. Vyriadil sa tak n aviacerých miestach – pred Úradom vlády, pri Dunaji a na rôznych ministerstvách. No nanešťastie pre Draxlera, o prípad sa už zaujíma polícia!

Šašo nad Dunajom

K činu sa terajší vedúci Centra pre verejnú politiku (CVP) priznal verejne na svojom Facebooku. Skôr by sa dalo povedať, že svojimi počinmi sa doslova pochválil verejnosti.

Podľa jeho slov tak nad Dunaj zavesili maketu šaša s podobizňou premiéra Igora Matoviča, ktorá bola väčšia ako predtým. Na brány ministerstiev tak symbolicky zavesili reťaze na znak ich zablokovania.

No čerešničkou na torte bola však vlečka hnoja vysypaná priamo pred Úradom vlády. “Matovičovi sme na bránu vysypali vlečku hnoja.

On ho na nás kydá každý deň, teraz sme mu to vrátili,” skonštatoval Draxler. Ako sa mu to však podarilo? Do nočnej Bratislavy sa totiž “vkradol” v hodinách kedy zákaz vychádzania neplatí.

 

 

O pár hodín neskôr ako sa Draxler svojimi výtvormi pochválil, Polícia SR – Bratislavský kraj na svojej Facebookovej stránke o tomto incidente informovala. Podľa zistení hliadkujúcich policajtov boli pred Úradom vlády vykydané približne 2 kubíky hnoja. “Znečistenie verejného priestranstva objasňujú policajti prvého bratislavského okresu  ako priestupok proti verejnému poriadku,” skonštatovala polícia.

 

POLICAJTI OBJASŇUJÚ ZNEČISTENIE VEREJNÉHO PRIESTRANSTVA PRED ÚRADOM VLÁDY

Policajti v skorých ranných hodinách v…

Uverejnil používateľ Polícia SR – Bratislavský kraj Streda 10. marca 2021

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsov, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Vlečka hnoja pred Úradom vlády a iné “pozdravy” od Draxlera: “On ho na nás kydá každý deň, teraz sme mu to vrátili.””