Sestry Olsenové vyzerajú na nepoznanie! Hollywood ich zmenil na vychudnuté a zostarnuté ženy

Sestry Olsenové, Mary-Kate a Ashley, boli detské hviezdy, ktoré si vyslúžili popularitu na celom svete. Ich filmy sledovali ľudia na v mnohých krajinách, o čom svedčí aj zárobok, ktorý počas ich detstva získali.

Ich kariéra začala už vtedy, ked‘ mali jeden rok, no plnohodnotne začala až po odvysielaní seriálu Plný dom, ktorý ich posunul do Hollywoodu. Momentálne sa herectvu nevenujú, no o peniaze núdzu nemajú.

Zo sestier sa stali úspešné podnikateľky, majú svoju vlastnú návhársku spoločnosť. Sestry sa na verejnosti veľmi nevyskytujú, žiju v ústraní.

Ľudia predpokladajú, že si toho zažili dosť počas detstva, teraz chcú žiť pokojný, vyrovnaný život.

Sestry boli vždy útle, no momentálne sa zrejme dostali na svoju najnižšiu váhu, akú mali v dospelosti. Ak sa pozriete na niektoré ich fotografie, vyzerajú byť smutné, vychudnuté a zostarnuté. V lete oslávili svoje 33. nerodeniny, no v skutočnosti vyzerajú omnoho staršie.

https://www.instagram.com/p/B2FPVwmHA-U/

https://www.instagram.com/p/BvkDJSlF1ha/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

https://www.instagram.com/p/B2xS0XeH6Bn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=dlfix

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Sestry Olsenové vyzerajú na nepoznanie! Hollywood ich zmenil na vychudnuté a zostarnuté ženy”