Veľkosť ruky môže odhaliť vašu osobnosť. Vyskúšajte to!

Ak sa chcete poznať o niečo lepšie, vyskúšajte tento jednoduchý test. Všetko, čo musíte urobiť, je zmerať vzdialenosť od lakťa po zápästie, ako je to znázornené na obrázku nižšie.

Malé ruky

Tí ľudia, ktorí sa nedotkli oblasti zápästia, sú dobrodruhovia. Nedokážu sedieť na mieste, potrebujú nové vnemy, pocity a radi riskujú. Sú pripravení sa kedykoľvek vydať na cestu. Sú pripravení urobiť všetko pre to, aby zahnali nudu. Ide však o ľudí, ktorí svoju energiu míňajú iba na veci, ktoré im prinesú nejaké výhody a zisk.

Majitelia malých dlaní trpia viac ako ostatní nedostatkom pozornosti. Lepšie povedané, sú ovplyvnení skutočnosťou, že si ich nikto nevšíma. Z tohto dôvodu mnohokrát robia tie isté chyby.

Ľudia s takýmito rukami vedia argumentovať ako nikto iný. Ich argumenty sú vždy založené na faktoch a logike, takže len málo ľudí sa s nimi môže hádať.

Veľké ruky

Tí, ktorých dlane sú väčšie ako priemer, sú zvyčajne perfekcionisti. Dokážu tráviť hodiny nad zložitou a namáhavou prácou, všímajú si maličkosti a detaily, hľadajú spôsoby riešenia problémov, pričom takmer nikdy necítia únavu. Svoju prácu si robia vždy dobre, aj keď sa ponáhľajú.

Ľudia s veľkými dlaňami vnímajú realitu trochu ostrejšie.

Kvôli tomu si veľa vecí berú k srdcu a v dôsledku toho zbytočne trpia. Ľudia v tejto kategórii často kladú záujmy ostatných nad svoje vlastné. Dajú sa teda považovať ako „prvá pomoc“ pre ostatných. Sami si to dobre uvedomujú, no akosi s tým nedokážu nič robiť.

Zdroj: otozh.com.ua

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Veľkosť ruky môže odhaliť vašu osobnosť. Vyskúšajte to!”