Inšpirujte sa zaujímavými spôsobmi farbenia vlasov. Ktorý je váš favorit?

Farebné končeky vlasov sa čoraz častejšie stávajú súčasťou moderných žien. Niekto si zvolí výraznejšie odtiene, niekto tmavšie prípadne svetlejšie. Táto technika farbenia sa v poslednej dobe stala neuveriteľne populárna a čoraz viac žien sa obracia na salóny kvôli takejto kráse na končekoch ich vlasov.

Farbenie končekov vlasov technikou ombre

Ombre v tomto prípade zahŕňa farbenie vlasov nie pozdĺž prameňov, ale po celej šírke. Odtieň končekov sa môže dosť líšiť od vašej hlavnej farby vlasov, ale farebné prechody nevytvárajú výrazné odchýlky. Výsledný účes tak bude mimoriadne štýlový a krásny.

https://www.instagram.com/p/B4IXBPBhioS/

https://www.instagram.com/p/B3Ftts-B_v7/

Okrem toho má ombre ešte jeden druh, tzv. sombre sfarbenie, čo znamená jemnejší prechod medzi farbami.

https://www.instagram.com/p/B-S02jYBsME/

https://www.instagram.com/p/CE1yeIZjpi3/

https://www.instagram.com/p/CIbJhnvhWgh/

Najpôsobivejší výsledok ombre alebo sombre sa ukáže na stredne dlhých a dlhých účesoch, avšak odtieň sfarbenia by sa mal zvoliť na základe vášho typu.

Farbenie končekov technikou balayage

Balayage je krásna technika zvýrazňovania farby vlasov, ktorá vyzerá veľmi prirodzene a štýlovo. Končeky vlasov tu pripomínajú skôr pramene opálené slnkom a vyzerá to nádherne či už na mladých ženách, ale aj na starších dámach.

https://www.instagram.com/p/CH5cevTDmGh/

https://www.instagram.com/p/Bx5joQGBM1J/

Okrem toho, ak chcete ešte viac zdôrazniť sfarbenie či jednotlivé pramene, odporúčame vám, aby ste si na vlasoch vytvorili štýlové kučery. Úplne vystačí aj zopár nedbalých vlniek, ktoré vyzerajú prirodzenejšie.

Farbenie končekov vlasov technikou „shatush“

Farbenie zahŕňa zvýraznenie vlasov samostatnými prameňmi. Zároveň sa zvolia kučierky rôznej hrúbky a dĺžky, hranice farebných prechodov nie sú striktne oddelené. Je potrebné poznamenať, že takéto sfarbenie dodáva vlasom objem a navyše osvieži vzhľad nejednej ženy. Ale je potrebné pripomenúť, že takéto zvýraznenie nebude dobre vyzerať na krátkych vlasoch. Ideálnou možnosťou sú stredne dlhé až dlhé vlasy.

https://www.instagram.com/p/BxpvYWrHOqH/

https://www.instagram.com/p/BU-leenFQ5G/

Farbenie končekov vlasov vyzerá oveľa zaujímavejšie ako štandardné monochromatické farbenie. Ako ukazuje prax, tieto techniky farbenia pomáhajú nielen vylepšiť celkový vzhľad, ale aj omladiť o pár rokov.

 

Zdroj: budvtemi.com

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Inšpirujte sa zaujímavými spôsobmi farbenia vlasov. Ktorý je váš favorit?”