Modrý oceán u vás doma – dodajte šmrnc vašej grilovačke

Limitovaná edícia ikonických grilov prichádza teraz v luxusnej farbe Blue Ocean. Nájdete tu legendárny gril na drevené uhlie Weber Master-Touch GBS  E-5750 a plynový gril Weber Genesis II EP-335 GBS – oba vylepšené o pár ďalších skvelých noviniek pre ešte lepší zážitok z grilovania.

WEBER MASTER-TOUCH® GBS® E-5750 OCEAN BLUE – GRIL NA DREVENÉ UHLIE

Luxus a kreativita idú ruka v ruke s týmto legendárnym grilom na drevené uhlie s priemerom 57 cm. Novinka sezóny 2021 Weber – gril na drevené uhlie Master-Touch GBS  E-5750 – je originálny kotlový gril Weber, vytvorený na základe pôvodného dizajnu z roku 1952. Je však vylepšený o pár ďalších noviniek – asi najzásadnejšou novinkou tohto grilu na drevené uhlie je držiak na termosondu Igrill 2, systém One-Touch™ a prémiová farba Ocean Blue.

Aj tento gril je vybavený systémom GBS – Gourmet BBQ Systém, teda trojmo niklovaným roštom s vymeniteľným stredom, pričom akékoľvek liatinové doplnky (Sear grate – liatinový rošt, liatinová panvica a Wok panvica) si zákazník už môže potom vybrať podľa svojich preferencií. Samozrejmosťou tohto grilu na drevené uhlie je držiak na poklop Tuck-away na jednoduché odklopenie poklopu. Poklop a kotol sú z kvalitnej, porcelánom smaltovanej ocele – to zabezpečuje jeho vysokú odolnosť voči premenlivosti počasia a zároveň sa ľahko čistí. Držadlo na boku kotla grilu je navyše vybavené háčikmi na zavesenie grilovacieho náradia.

Gril radu Master Touch GBS  má zabudovaný patentovaný čistiaci a vetrací systém One-Touch™ s odnímateľnou nerezovou miskou na zachytenie popola a v poklope zabudovaný teplomer na správnu reguláciu teploty. Typická je jeho dlhá životnosť bez náznakov korózie. Nastaviteľné ventily pre metódu low & slow a údenia zaisťujú perfektnú cirkuláciu vzduchu. Weber Master Touch E-5750 57cm Ocean blue je tiež vybavený extra veľkou nádobou na popol, ktorá je vyrobená z nehrdzavejúcej ocele – už žiadne poletovanie popola a ďalších nečistôt! Samozrejmosťou, ktorá je už zahrnutá v cene grilu, sú aj palivové nádoby.

Tento  gril je ako stvorený na priame aj nepriame grilovanie. Neváhajte a pustite sa do kulinárskych experimentov – vďaka Weber Master-Touch GBS  E-5750 je to záruka autentického zážitku z grilu na drevené uhlie!

WEBER GENESIS® II EP-335 GBS OCEAN BLUE – PLYNOVÝ GRIL

Nový, vylepšený a inšpiratívny gril Weber Genesis II EP-335 GBS bol skonštruovaný tak, aby vyhovoval akémukoľvek životnému štýlu. Je tu preto, aby spájal rodiny, priateľov a vlastne všetkých naokolo. Keď prišiel do predaja v roku 1985 prvý model grilu Genesis, zmenil celý vtedajší trh, ako aj pohľad na grilovanie na plynových griloch. Teraz prichádza opäť a pokúsi o to isté. Vďaka výskumu a analýzam medzi nadšencami grilovania posúva Weber grilovanie opäť na vyššiu úroveň.

Zoznámte sa so šampiónom medzi troj-horákovými grilmi. Špičkový GS4 High Performance grilovací systém zaručí ľahké grilovanie a spoľahlivosť. Funkcia Infinity Ignition zapáli horáky zakaždým a vždy rýchlo, pričom tri horáky zaistia optimálnu distribúciu tepla. Arómakoľajnice Flavorizer Bars zachytia odkvapkávajúcu šťavu, ktorá sa odparuje späť, aby dodala jedlu tú správnu príchuť grilovania. Grease Management System automaticky odvádza tuk preč od horákov a kompatibilná termosonda iGrill 3 zaručí vždy perfektne ugrilované jedlo (predáva sa samostatne). Porcelánom smaltovaný liatinový Gourmet BBQ System grilovací rošt je kompatibilný so všetkými komponentmi GBS. Gril je doplnený postranným 4. horákom Sear Station – perfektným na prípravu omáčok alebo varenie zemiakov, ohrievacím roštom Tuck-Away a sklápateľným postranným stolíkom. To všetko robí z tohto grilu plne vybavenú vonkajšiu kuchyňu. A vďaka 10-ročnej záruke si užijete mnoho rokov skvelého grilovania!

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Modrý oceán u vás doma – dodajte šmrnc vašej grilovačke”