Podporujete očkovanie? Zúčastnite sa piatkovej manifestácii „Za očkované Slovensko“ v Bratislave

V posledných dňoch rezonovali Slovenskom protesty pred NR SR, na ktorých vyjadrovali svoj nesúhlasný názor s očkovaním všetci odporcovia jediného riešenia proti hroziacej tretej vlne koronavírusu.

V reakcii na protesty si Progresívne Slovensko naplánovalo manifestáciu, ktorou chce vyjadriť podporu očkovaniu proti koronavírusu.

Progresívne Slovensko vytvorilo na sociálnej sieti Facebook udalosť, ktorú nazvalo Za očkované Slovensko.

Manifestácia má byť opakom protestov a má sa udiať o 17.00 tento piatok 30. júla na Námestí slobody v Bratislave. Ak očkovanie podporujete, no zaočkovaní ešte nie ste, zaočkovať sa môžete priamo na minifestácii.

Hnutie Progresívne Slovensko si na udalosť zavolalo mobilnú očkovaciu jednotku. 

Hnutie o udalosti napísalo: ,,Hnutie Progresívne Slovensko zorganizuje verejnú manifestáciu pre zaočkovaných s názvom Za očkované Slovensko. Po nedôstojných protestoch proti výhodám pre očkovaných sme sa rozhodli ukázať, že na Slovensku žije aj množstvo zodpovedných ľudí, ktorí si uvedomujú dôležitosť očkovania a fakt, že dosiahnutie kolektívnej imunity je jedinou cestou k návratu do normálneho života. 

Očkovanie preukázateľne znižuje riziko nakazenia a ťažkého priebehu ochorenia COVID-19. Hovoria o tom vedci z celého sveta, preto je absurdné, keď ich spochybňujú naši opoziční politici a burcujú ľudí proti jedinému spôsobu ako sa vyhnúť ďalším lockdownom a zatváraniu škôl. Manifestácia Za očkované Slovensko sa uskutoční v piatok 30. júla o 17:00 na Námestí Slobody. Na mieste bude aj mobilná očkovacia jednotka a edukačné materiály o vakcinácii.“ 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsov, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Podporujete očkovanie? Zúčastnite sa piatkovej manifestácii „Za očkované Slovensko“ v Bratislave”