Jennifer Lopez obdarovala Bena Afflecka špeciálnym darčekom, ktorý by neodmietol žiaden muž

V poslednej dobe sa tvár večne smutného Bena Afflecka mení na čoraz viac usmievavú.

Zdá sa, že je za tým 52-ročná speváčka Jennifer Lopez. Hoci sa hovorí, že dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš, oni to riskli a vyzerá to tak, že im to funguje.

Herec len nedávno oslávil svoje 49. narodeniny a speváčka sa mu rozhodla darovať jeden mimoriadne špeciálny darček.

Jeho narodeniny, ktoré sa konali 15. augusta, umelec strávil v spoločnosti troch detí-15-ročnej Violet, 12-ročnej Seraphiny a 9-ročného Samuela.

Prekvapením bolo, že na oslavu nebola pozvaná aj jeho staronová priateľka. To spustilo vlnu klebiet o ich možnom rozchode.

Napriek všetkému išlo len o unáhlené závery.

Podľa zasvätených ľudí bola spoločná oslava hercových narodenín naplánovaná na ďalší deň. Dvojica sa rozhodla zorganizovať romantický výlet, počas ktorého môžu byť jeden s druhým ďaleko od všetkých.

Prekvapenie od J.Lo

Fanúšikovia si všimli, že všetky spoločné fotografie s jej bývalým snúbencom Alexom Rodriguezom zmizli z profilu speváčky. Netrvalo dlho, a prestala sledovať aj jeho účet na Instagrame a tým dala poslednú bodku za ich romantickým vzťahom.

„Toto je najlepší narodeninový darček! Ben bude určite potešený,“ píšu fanúšikovia. Mimochodom, samotný Rodriguez nie je kvôli tomu vôbec nahnevaný. Okrem toho, nie je to tak dávno, čo bývalý hráč  bejzbalu bol videný na rande s 35-ročnou reportérkou športu Melanie Collinsovou.

Čo sa týka ich histórie, Jen a Alex boli vo vzťahu od roku 2017. O dva roky neskôr oznámili zasnúbenie, ale svadba sa nikdy nekonala. V Affleckovom prípade sa herec pred tromi rokmi rozviedol s herečkou Jennifer Garner, s ktorou bol ženatý 13 rokov.

Napriek tomu si dôkladne plní svoje otcovské povinnosti a v minulosti nemal problém napísať dojímavý príspevok na Instagrame svojej bývalej manželke na Deň matiek.

Slobodná J.Lo a slobodný Ben Affleck sa rozhodli dať si druhú šancu a je len vo hviezdach, či im to vydrží až do konca života.

 

Zdroj: takprosto

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsov, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Jennifer Lopez obdarovala Bena Afflecka špeciálnym darčekom, ktorý by neodmietol žiaden muž”