Redaktorka Gabriela Kajtárová čelí obrovskej nenávisti Slovákov – TOTO JEJ PÍŠU ĽUDIA

Gabriela Kajtárová, redaktorka spravodajstva televízie Markíza, v týcho dňoch čelí obrovskej kritike mnohých Slovákov.

Aj napriek tomu, že si počas svojho pracovného života už čo to zažila, na mušku si ju tentokrát nevzali skúsení politici.

Okrem spravodajstva v Markíze sa počas svojho pracovného života venovala aj spravodajstvu vo verejnoprávnej televízii RTVS.

Od roku 2018 sa v Markíze venovala programom o pandémií koronavírusu a dokonca aj náročným predvolebným diskusiám.

V posledných dňoch bola aj súčasťou protestu, ktorý bol usporiadaný v hlavnom meste.

Tento protest bol organizovaný proti protipandemickým opatreniam a v prvom rade proti vakcínam. Redaktorka však aktuálne čelí nenávistným správam na sociálnej sieti. Gabriela uverejnila niekoľko nenávistných správ, ktoré okomentovala:

,,Dotklo by sa vás to? V živote nám príde veľa nevyžiadanej spätnej väzby. Sused okomentuje náš vzhľad, známa nás ohovorí, z nádejného partnera sa vykľuje blb, ktorý nás podkopáva poznámkami. Spätná väzba je fajn, núti nás zamyslieť sa. Lenže časť z nej sú len štipľavé sliny.“

Aj napriek tomu, že ju niekedy podobné správy urazia, roky v novinárskej praxi ju naučili sa od podobných správ odosobniť. Príspevkom chcela poukázať na nenávisť, ktorú musia verejne činné osoby na sociálnych sieťach znášať.

Najhoršie však znáša nenávistné urážky adresované na vedcov a lekárov, ktorí sa nám snažia pomôcť počas aktuálneho pandemického obdobia: ,,Hejty sú vždy vizitkou autora, nie adresáta. Sociálne siete sú v poslednej dobe centrom mimoriadnej nenávisti. Ja len verím, že sa ňou aktívni ľudia nenechajú zneistiť.” 

Zdroj: hitky.sk

FOTO: GABRIELAKAJATROVA INSTAGRAM

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Redaktorka Gabriela Kajtárová čelí obrovskej nenávisti Slovákov – TOTO JEJ PÍŠU ĽUDIA”