VIDEO: Ľutujem, že som sa nedal zaočkovať a teraz ležím v nemocnici. Muž zdieľa každý deň nové videá z nemocnice

Medzi ťažkými nádychmi doplnkového kyslíka Travis Campbell bojuje, aby vyslal správu o svojom boji s Covid-19 vo virgínskej nemocnici. Naozaj ľutuje, že sa nedal zaočkovať.

Otec niekoľkých detí je od konca júla v nemocnici v Bristole a zo svojej izby si nahráva rôzne videodeníky, ktoré dokumentujú prekvapivú horskú dráhu poklesu a zlepšenia. Tieto videá zverejňuje na Facebooku.

„Pokazil som to chlapci,“ povedal prostredníctvom kyslíkovej masky v jednom videu zverejnenom na Facebooku. ,,Nešiel som sa očkovať… Urobil som chybu, priznávam.“

Vo svojich prvých videách v júli opisoval svoju chorobu plynulo bez prerušovania.

Do 31. júla medzi jednotlivými nádychmi, dokázal prehovoriť už iba niekoľko slov. Táto noc sa mu zdala byť zatiaľ najtemnejšia, pretože ho napadla strašidelná myšlienka, že sa svadby svojej 19-ročnej dcéry možno nedožije.

„Na druhý deň som zavolal svojmu 14-ročnému synovi a požiadal som ho, aby odviedol moju dcéru k oltáru, aby sa o ňu postaral,“ uviedol Travis.

www.edition.cnn.com

Virgínia, rovnako ako zvyšok USA, zaznamenala nárast prípadov koronavírusu, pretože v krajine sa stal dominantným vysoko nákazlivý variant Delta.
Kellie Campbell a ich deti sa nakazili vírusom a všetci okrem jedného mali príznaky, vrátane kašľa, horúčky a závratov. „Všetci sme v poriadku,“ uviedla Kellie pre CNN. „Nemali sme také vážne príznaky ako Travis.“

,,Začiatkom roku 2020,celý basketbalový tím našej dcéry ochorel.

Všetci sme mali príznaky Covidu, takže keď prišla ďalšia vlna, každý akosi automaticky predpokladal, že sme už túto chorobu mali“. Keď na jar tento počet prípadov klesal, „mysleli sme si, že sme Covid prekonali“, uviedol Travis.

Americké centrá pre kontrolu a prevenciu chorôb odporúčajú, aby boli ľudia očkovaní bez ohľadu na to, či už túto chorobu prekonali, alebo nie.

CDC publikovalo štúdiu naznačujúcu, že u ľudí, ktorí už prekonali Covid-19 v roku 2020 a nedostali očkovaciu látku, bola dvakrát vyššia pravdepodobnosť reinfekcie v máji alebo júni 2021 v porovnaní s ľuďmi, ktorí tiež mali Covid-19, ale neskôr boli úplne očkovaní.

Campbellovci žijú vo vidieckej časti Virgínie, takže nemali pocit, že by prichádzali do kontaktu s veľkým počtom ľudí, ktorý by ich vystavili riziku. Teraz svoje rozhodnutie ľutuje a nalieha na ostatných, prostredníctvom svojich videí.

„Nemôžem dýchať. Topím sa. Cítim sa ako ryba bez vody,“ povedal Travis pre Lemon. „Bola to moja chyba. Mal som vziať svoje deti a manželku a nechať sa aj tak zaočkovať. Teraz za to platím. Každému už hovorím, aby veľmi rýchlo zhodnotil, čo pre neho, jeho život znamená.

Choďte sa očkovať, prosím!“ Jeho dcéra je na svojho otca veľmi hrdá, za posolstvo, ktoré posúva ďalej. „Chcem mu len povedať, ako som na neho hrdá. Myslím si, že keď pridáva na Facebook videá má to význam. Zachraňuje to životy. Veľmi svojho otca ľúbim,“ uviedla dcéra Madison.

Travisovi sa stav zhoršil a medzi nádychmi dokázal povedal iba päť slov, keď sa nasledujúce ráno rozprával s reportérom zo CNN. „Mám pocit, že som dostal ďalšiu šancu, a dúfam, že to tak aj skutočne bude.“

Zdroj

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “VIDEO: Ľutujem, že som sa nedal zaočkovať a teraz ležím v nemocnici. Muž zdieľa každý deň nové videá z nemocnice”