Číta si o sebe, že by sa nemala “pretŕčať” v plavkách. Zuzana Vačková (52) má však na všetko iný názor!

K slnečnému letu bezpochyby patrí opaľovanie či kúpanie a preto sa prezlečeniu do plaviek nevyhneme. Či už ste štíhla ako prútik alebo máte nejaké to “kilečko” navyše by nemalo rozhodovať o tom či si plavky môžete či nemôžete obliecť.

Zásadne by pritom nemal rozhodovať ani vek ale internet je “krásne” miesto, kde sa nájde vždy hŕstka ľudí, ktorá má zo všetkým problém. “Komentárové útoky” na svoju osobu dobre pozná aj 52-ročná herečka Zuzana Vačková, ktorá svojim príspevkom chcela všetko raz a navždy dať na pravú mieru.

Nemala by sa “pretŕčať” v plavkách

Zuzana Vačková sa aj vo svojom veku o svoje telo dobre stará. Cvičí, zdravo sa stravuje a je to na nej aj vidieť. Za svoje telo sa nehanbí a to dáva aj patrične na javo fotkami v plavkách. “Toto je leto aké sa mi páči. Slnečný víkend s priateľmi, pri vode. V plavkách. .. keď sa tu s vami podelím o tieto chvíle a dovolím si dať fotku v plavkách, často čítam komenty že to by som naozaj nemala, dávať fotky v plavkách, “pretŕčať” sa v plavkách… mnohí máte pocit že je treba začať hodnotiť či som chudá, tučná, pekná škaredá…” napísala k fotke na Instagrame, ktorú však nechce uverejňovať v médiách.

 

Neporovnávajte sa medzi sebou!

V ďalších riadkoch priznala, že sa učí ľudí nehodnotiť na základe ich konania či výzoru. Snaží sa nebrať do úvahy čo si myslia ostatní a robí to čo chce ona. “Prajem nám všetkým aby sme neporovnávali. Seba s inými, iných s inými… a aby sme sa milé ženy a dievky mali rady také aké sme. Vysoké, nízke, “slížiky aj buchtičky” devy v rozpuku aj tie zrelé,” povzbudzuje ženy a dievčatá. Preto aj na záver všetky z nás vyzýva aby sme šli “do plaviek” kedže si leto treba užiť plnými dúškami!

 

zdroj: Zuzana Vačková Instagram 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Číta si o sebe, že by sa nemala “pretŕčať” v plavkách. Zuzana Vačková (52) má však na všetko iný názor!”