Matka skončila za capnutie svojej dcéry varechou po zadku na súde

Takmer neuveriteľný príbeh sa stal 35 ročnej matke. Jej dcéra aj napriek viacerým upozornenaim zjedla hamburgery pre psa spolu s tabletkami na odčervenie, za čo od svojej matky dostala po zadku. Avšak to, akú dohru malo jej rozhodnutie určite nikto nečakal.

Mladá žena z austrálskeho mesta Perth svoju dcéru udrela po zadku preto, pretože začala jesť z ich chladničky hamburgery, ktoré boli určené pre ich psov.

V hamburgeroch bolo staršie meso, do ktorého dala žena tabletky na odčervenie. Jej 9 ročná dcéra však jasný zákaz konzumácie týchto hamburgerov porušila, matke praskli nervy a tak ju capla po zadku.

Po tomto udretí, dcéra vyhodnotila situáciu ako neprimeranú a rozhodla sa ísť na políciu. Na policajnej stanici policajtom opísala, že ju matka silno udrela a taktiež že ju zatvára v izbe. Musíme podotknúť, že 9 ročné dievča trpí poruchou ADHD, kvôli ktorej pravidelne navštevuje odborníka.

Matka sa pred súdom obhajovala tvrdením, že v žiadom prípade svoju dcéru silno nebije. Capnutie, po ktorom skončila na súde bolo primerané situácií. Svoj čin ospravedlňovala taktiež pocitmi frustrácie a strachom50 dolárov. Aj napriek svojmu tvrdeniu dostala pokutu vo výške 750 dolárov.

 

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Matka skončila za capnutie svojej dcéry varechou po zadku na súde”