Takmer 30 rokov od premiéry Rodiny Addamsovcov. Ako vyzerajú herci dnes?

Čierna komédia o uletenej a nezvyčajne rodinke Addamsovcov bude za chvíľu oslavovať 30 rokov. Po týchto dlhých rokoch predstavitelia ikonickej rodiny zostarli a mladšie hviezdy tohto trháku dospeli. Ako dnes vyzerá Morticia, Wednesday či strýko Fester?

 

# 1  Morticia Addams (Anjelica Huston)

Herečka Anjelica Huston bola Hollywoode veľké eso ešte pred stvárnením nezabudnuteľnej Morticie Addams. Okrem to, že bola hviezda pred kamerou, nakukla aj do sveta za ňou. V šľapajách jej známeho otca si vyskúšala aj režírovanie. Od roku 2008 prepožičala svoj hlas rozprávkovej víle Queen Clarion z televízneho spracovania rozprávky Tinkerbell pre Disney Channel.

 

 

 

# 2  Strýko Fester (Christopher Lloyd)

Rovnako ako Anjelica aj Christopher Lloyd bol úspešným hercom dávno pred natáčaním Rodiny Addamsovcov. Od vydania tejto čiernej komédie sa herec nezastavil ani na jeden deň a na obrazovkách televízie či na filmovom plátne ste ho mohli vidieť každý rok. Okrem hviezdnej role strýka Festera je známy aj ako Doc Brown z trilógie Back to the Future.

 

 

# 3  Wednesday Addams (Christina Ricci)

Pre Christinu Ricci bola rola Wednesday Addamsovej jednou z tých, ktoré ju vystrelili ku sláve. Z detskej herečky sa stala dospelá veľmi rýchlo a na rozdiel od iných detských hercov pokračuje na ceste herectva ďalej. Objavila sa napríklad vo filme Ospalá diera (1999) s hercom Johnnym Deppom či vo filme Monštrum (2003) o masovej vrahyni Aileen Wuornos.

 

# 4  Pugsley Addams (Jimmy Workman)

Rovnako ako Christina aj Jimmy Workman ostal vo filmovom priemysle no nie pred kamerami. Odkedy odohral rolu Pugsleyho v pokračovaní Rodiny Addamsovcov 2 sa herectva vzdal a začal pracovať ako technik v oblasti filmu a televízie. Čo sa týka jeho hereckej role, vôbec na kasting neprišiel s ambíciou stať sa jednou z hlavných postáv. V skutočnosti sa jeho sestra uchádzala o rolu Wednesday a Workman jej mal iba pomôcť predčítať scenár ako Pugsley. 

 

# 5  Lurch (Carel Struycken) 

Tento holandský herec bol pre rolu frankenštajnovského sluhu rodiny Addamsovcov ako stvorený. Jeho výška a jedinečný vzhľad mu uštedrili aj iné roly vo filmoch či seriáloch ako napríklad Twin Peaks a Muži v čiernom. Okrem iného je aj vášnivým fotografom sférických panorám.

 

# 6  Stará mama (Judith Malina)

Táto americká herečka, ktorá sa narodila v Nemecku, žiaľ v roku 2015 zomrela v dôsledku choroby, ktorá postihla jej pľúca. Dožila sa tak úctyhodného veku, 88 rokov!

 

# 7  Gomez Addams (Raul Julia)

Nešťastný osud postihol aj predstaviteľ legendárneho Gomeza Addamsa, Raul Julia. Len rok po vydaní pokračovania Rodiny Addamsovcov 2, zomrel herec v roku 1994 na následky mŕtvice vo veku 54 rokov. 

https://www.instagram.com/p/CE0kAJShHfY/

Ktorú postavu z Rodiny Addamsovcov máte najradšej?

zdroj: hollywood.com

Zaujal vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Je to najlepší spôsob, ako zadarmo podporiť portál mysmezeny.sk, aby sme mohli aj naďalej pre vás pripravovať skvelé články. Ďakujeme 🙂

0 replies on “Takmer 30 rokov od premiéry Rodiny Addamsovcov. Ako vyzerajú herci dnes?”