sobota, 27 júla, 2024

Toto sú ženské tajomstvá, ktoré by v žiadnom prípade nemali hovoriť svojim manželom

Pre každú ženu je jej manžel jedným z najbližších ľudí, ktorému môže povedať všetko. Existujú však ženské tajomstvá, ktoré by ste v žiadnom prípade nemali prezradiť svojmu partnerovi. Vďaka tomu bude vaše manželstvo silnejšie.

Samozrejme, existujú malé tajomstvá, ktoré nemajú vplyv na silu manželstva. Ale niektoré veci dokážu vytvoriť celú kopu problémov.

group of people standing near white buildingunsplash

Počet a kvalita bývalých priateľov

V dnešnej dobe nemôže byť žiaden muž prekvapení, ak zistí, že jeho priateľka mala bývalých partnerov. S niektorými ste mali bližší vzťah, s niekým ľahký flirt a pár stretnutí. Nech je to akokoľvek, za žiadnych okolností nehovorte svojmu mužovi o skutočnom počte vašich bývalých priateľoch.

Aj keď sa vás to váš manžel pokúsi opýtať humornou formou, zatĺkajte. Žiadny muž v skutočnosti nechce počuť, že ste pred ním mali mimoriadne zaneprázdnený osobný život. Faktom je, že všetci muži majú zraniteľné ego a vrodený inštinkt dobyvateľa. Preto si manželia neradi uvedomujú, že iný muž by mohol získať jeho manželku. Najmä v prípade, ak ich bolo veľa.

Samozrejme, za žiadnych okolností nemôžete svojmu manželovi povedať, že jeden z vašich bývalých partnerov bol lepší ako on. V prvom rade to raní jeho hrdosť, aj keď to nedá najavo. Zaseje to do neho semienko pochybností, ktoré môže časom narásť až do veľkosti rozvodu. Nikto predsa nemá rád, keď sa v srdci milovanej osoby cíti ako ten „druhý“.

Je dôležité mať na pamäti: ak si myslíte, že bývalý muž je lepší ako súčasný, tak prečo ste s ním? Nerobte tieto chyby, pretože môžu byť fatálne.

woman holding green plant standing near treesunsplash

Názor vašej rodiny na neho

V prvom rade je reč o rodičoch a ďalších blízkych, ktorých názor je pre vás dôležitý. Niektoré ženy pri každej hádke so svojim manželom rady používajú frázy zo série „A moja mama mi už na začiatku hovorila, že si s tebou nemám začínať!“

Nezabudnite, že vaši rodičia v prvom rade chránia svoje dieťa, teda vás. Ak sa im vo chvíli nesúladu sťažujete na svojho manžela, budú to mať navždy v pamäti. A aj keď sa udobríte, ich postoj k sa pravdepodobne nezmení. Áno, potom môžete hovoriť o tom, aký je úžasný, ale vaši rodičia si spomenú na výbuch emócií počas výmeny názorov.

Preto nie je prekvapujúce, ak vám vaša matka jedného dňa zopakuje vaše slová, ktoré ste venovali svojmu manželovi. Ten by o tom samozrejme nemal vôbec vedieť. Koniec koncov, aj vaši rodičia môžu stratiť rešpekt voči nemu. Verte, že vašej rodine to neprospeje.

man wearing blue dress shirt and black pants and woman in black floral dressunsplash

Antipatia k manželovým príbuzným

Ak vám z nejakého dôvodu príbuzní vášho manžela nie sú sympatickí, nemali by ste mu to povedať. Vďaka vášmu postoju bude mať pocit, že stojí medzi dvoma požiarmi. Vie, že svoju rodinu nezmení, zároveň si bude celý život pamätať, že jeho manželka sa k príbuzným správa zle. Verte, že toto môže veľmi uškodiť vášmu vzťahu.

Platí to najmä v prípade, ak nemáte v láske svoju svokru. Svokra samozrejme nikdy nebude vnímať nevestu ako dcéru. Faktom je, že každá matka chce zostať pre svojho syna najdôležitejšou ženou. A uvedomenie, že teraz jej miesto preberáte vy, ju samozrejme neteší.

Nenúťte preto svojho manžela, aby vás porovnával napríklad vo veci varenia alebo výchovy detí. Riskujete, že budete počuť odpoveď, na ktorú nie ste pripravená. Nesnažte sa zaujať miesto jeho matky. Bolo vám predsa priradené niečo iné – miesto jeho milovanej ženy. Správajte sa teda podľa toho.

Nezabudnite, že vďaka svokre je váš manžel takým človekom, ktorý vás zaujal a do ktorého ste sa zamilovali. Aj keby to malo byť len kvôli tomuto dôvodu, správajte sa k nej s rešpektom. Nesťažujte sa manželovi na svoju svokru či jeho ďalších príbuzných. Lepšie urobíte, ak si vylejete srdce dôveryhodnému priateľovi.

Pamätajte si, že na vzťahu je potrebné vždy pracovať. Aby ste svoje šťastie nezničili vlastnými rukami, využite tieto rady.

 

Zdroj: mirhitrostey.com

Zaujal Vás článok, ktorý ste práve čítali? Budeme radi, ak ho podporíte lajkom, zdieľaním alebo komentárom. Ďakujeme 🙂

Najnovšie

Prečítaj si aj

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel...

Uhádnete, koľko trojuholníkov je na obrázku? Nenechajte sa oklamať, je ich viac, ako si myslíte.

Radi riešite hádanky? Potom je tento logický test určený...

V tejto krajine sa predalo viac kočiarov pre psíkov ako pre malé deti

Donedávna som bol voči takému fenoménu, ako je psí...

„Môj manžel ma v náš svadobný deň hlboko ponížil, okamžite som požiadala o rozvod – s takýmto mužom nemôžem žiť“

Na Facebooku napísala o tom, ako sa k nej jej manžel na svadbe správal ponižujúco. Hoci nevesta trvala na tom, že nechce, aby sa...

Kam sa uchýliť v prípade tretej svetovej vojny? TOTO JE zoznam najbezpečnejších krajín

Žijeme v dobe neistoty, keď sa otázky o budúcnosti a bezpečnosti stávajú čoraz naliehavejšími. V súvislosti s hrozbou globálneho konfliktu sa mnohí ľudia pýtajú,...

Viete, ako dnes vyzerá obľúbená francúzska speváčka Alizee? Patrí medzi najkrajšie ženy

Dnes by sa asi ťažko našiel Litovčan, ktorý nevidel vystúpenie sexi francúzskej "Alizee" - Alizée Lyonnet Jacotey, ktoré má dodnes milióny prehratí na Youtube.Pieseň...
Verified by MonsterInsights